🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Bank laten reinigen Amsterdam

Bank laten reinigen Amsterdam door een expert? Banklatenreinigen.com kan diepe vlekken in uw bank verwijderen of uw bank vrij maken van stof, geuren en huisstofmijt.

Al onze bank reinigen behandelingen zijn uiterst antibacteriaal. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen ook op zaterdag en zondag een prijs op maat aan u geven.

Direct de prijs berekenen voor uw bank

⏳ In minder dan 1 minuut voor regio Amsterdam

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

Gratis vrijblijvende offerte

Offerte binnen 1 minuut

Gratis geur behandeling

Gratis impregneren 

De absolute #1 voor een bank reinigen behandeling in Amsterdam

En op deze manier krijgen we uw bank weer ongekend schoon 😍

Wij kijken ook keer op keer dit filmpje weer opnieuw ↗️

👏

Bank reinigen Amsterdam

Het is nu ook zeker mogelijk om uw bank te laten reinigen in Amsterdam. Hiervoor kunt u gemakkelijk een altijd gratis en vrijblijvende prijsopgave indienen en wij nemen binnen enkele uren (maar vaak al binnen 1 uur) contact met u op voor een prijsopgave op maat. 

Experts

Uw prachtige bank is in professionele handen bij onze intern opgeleide experts. Wij werken natuurlijk niet met externe bedrijven.

Direct plek

We werken met een super korte planning zodat u binnen enkele dagen uw bank kunt laten schoonmaken door een van onze experts.

Groene producten

We werken enkel en alleen met milieuvriendelijke producten. Dat is sowieso een dikke +1  voor het milieu! Dat voelt 100% goed!

Schoongarantie

We maken gebruik van een dieptereiniging om het diepste vuil uit uw bank los te weken en vervolgens trekken we het vuil eruit met onze stoomreiniger. 

Dit zijn onze mooie bank laten reinigen resultaten in Amsterdam

Wat doen wij precies bij uw bank?

1

Voorbehandeling

Tijdens de behandeling vooraf borstelen wij uw bank vakkundig en met zorg, zodat het diepe vuil van uw bank los weekt. Ook maken we gebruik van 100% milieuvriendelijke behandelspullen.

2

Dieptereiniging

Daarna gaan we over naar de dieptereiniging en reinigen wij uw bank met hoge druk stoom en halen we eventuele vlekken en oneffenheden uit uw bank.

3

Impregneren

Na de dieptereiniging doen wij een gratis impregnatie van uw bank. Dit is als een soort “coating” over uw bank. Dit kost bij concurrenten vaak €100 euro alleen al!

Veelgestelde vragen in Amsterdam

Na onze reiniging adviseren we om gedurende de komende 3 uur de bank goed te laten drogen. Omdat wij professionele apparatuur gebruiken heeft onze methode slechts een droogtijd van 3 uur. Bij concurrenten is dit vaak minimaal 12 tot 15 uur! 

95% Van de vlekken kunnen wij volledig verwijderen bij de reiniging van uw bank! Echter, rode wijn, inkt en bloedvlekken krijgen we niet volledig uit uw meubels. Ook is het afhankelijk van de stof en de kleur van de stof in hoeverre de vlek écht daadwerkelijk (niet meer zichtbaar) te verwijderen is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de vlek gehecht is aan de vezel van de stof en deze zal dan (helaas) niet echt meer verdwijnen maar na een behandeling is dit wel vaak verbeterd. Dit is ook onder andere ook afhankelijk van hoe recent de vlek is ontstaan.

Uw meubels worden meestal  fabriek af door een bad van impregnatie gehaald. Door slijtage is deze laag na 6/12 maanden eraf gesleten. Uw meubels zijn dan extra vatbaar voor vuil & vlekken. De vezels zijn dan namelijk onbeschermd. Banklatenreinigen.com bied daarom bij elke behandeling een gratis impregnatie aan! Dit doen wij omdat wij voor 100% kwaliteit staan. Niet alleen bij het opleveren! Maar ook na een jaar blijven uw meubels nog als NIEUW!

De impregnatie blijft standaard 6/12 maanden aanwezig op uw meubels. Dit is erg afhankelijk van het gebruik van de bank.

De gemiddelde tijd dat Banklatenreinigen.com bezig is met uw bank is 60/90 minuten. Dit is inclusief impregneren. Afhankelijk van de grootte van de bank kan dit langer zijn. Aangezien wij efficiënt en volledig volgens een stappenplan werken  voeren wij alle benodigdheden uit om uw meubels weer als NIEUW te maken.

U kunt een afspraak inplannen via deze link op onze website. Een expert neemt dan binnen een aantal minuten automatisch contact met u op.

Ja, het is mogelijk om ook uw eetkamer stoelen te reinigen. Dit is wel uitsluitend in combinatie met het laten reinigen van uw bank. Via deze link kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarop u kunt aangeven dat u ook graag uw eetkamerstoelen gereinigd wilt hebben.

Ja, het is mogelijk om een matras laten reinigen behandeling bij ons aan te vragen. Deze is echter uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een bank reiniging behandeling.

Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag om bij u op locatie te komen. Echter zaterdag is altijd een zeer populaire dag in onze planning en is daarom niet altijd direct beschikbaar!

Ja, het is ook mogelijk om uw bank in de avond te laten reinigen. 

De prijs van het reinigen van uw bank is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het is bij ons super makkelijk om de prijs voor uw bank te laten reinigen. Via deze link kunt u de opties die u wenst aanvinken en vervolgens neemt er een expert contact met u op binnen enkele minuten. Onze experts reageren 24 uur per dag en 7 dagen per week op uw vrijblijvende offerte aanvraag. 

Na onze werkzaamheden kunt u bij onze expert betalen via PIN. We ondersteunen alle pinpassen, creditcards en ook Apple Pay.

Ja, u krijgt een factuur van onze werkzaamheden. Deze krijgt u via de e-mail opgestuurd binnen enkele uren nadat de expert bij u geweest is.

Bank reinigen Amsterdam 

Een bank is een veelgebruikt meubel in iedere woning. Na verloop van tijd kan een bank daarom wel eens vies worden of muf ruiken. Bent u nu woonachtig in Amsterdam en wilt u uw bank laten reinigen, kies dan voor Banklatenreinigen.com. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf en bieden onze deskundige reinigingsdiensten aan voor een scherp tarief. Daarnaast bieden wij nog andere reinigingsdiensten aan, zoals het impregneren van banken of het reinigen van uw matras. Heeft u een reinigingsklus, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom uw bank regelmatig laten reinigen? 

Het is raadzaam om regelmatig uw bank te laten reinigen, omdat u zo de ophoping van haren, voedselkruimels, vet, stof, bacteriën, schimmels en huisstofmijt verwijdert. Bent u van mening dat u te maken heeft met huisstofmijt? Lees dan deze blog om de meest voorkomende klachten te herkennen. Bovendien verwijdert u op deze manier nare geuren die in de bank geïmpregneerd zijn geraakt. U kunt proberen zelf uw bank te reinigen, maar als u er geen weet van heeft hoe dit moet, doet u vaak meer kwaad dan goed. Wij van Banklatenreinigen.com vallen zowel de viezigheden aan die u kunt waarnemen als het onzichtbare vuil. Onze experts hebben de techniek om uw bank goed te reinigen en desinfecteren, waardoor deze weer fris en als nieuw aan u verschijnt. Bovendien wordt uw bank beschermd tegen toekomstige slijtage. Daarvoor betaalt u niks extra’s!

Bank laten reinigen of zelf doen?

Een bank kunt u vast en zeker prima zelf reinigen. Zeker bij normale vlekken die vrij oppervlakkig zijn, kunt u gemakkelijk zelf uw bank onder handen nemen. Weet wel dat niet iedere stof hetzelfde is en niet elke vlek hetzelfde is. Er zijn talloze mogelijkheden om een goed resultaat te behalen, maar die moet u maar net weten. Daarom is het vaak beter om de klus over te laten aan een professionele reiniger. Een professionele meubelreiniger is op de hoogte van de nieuwste reinigingsmethodes en heeft ook de juiste reinigingsapparatuur tot zijn beschikking. Onze deskundige reinigers zijn intern opgeleid en weten daarom hoe ze de verschillende bekledingen van een bank goed kunnen reinigen.

Wat zal een bank reinigen in Amsterdam kosten?

De kosten van een bank professioneel te laten reinigen, zijn vrij uiteenlopend. De prijs is namelijk afhankelijk van het type vuil dat u probeert te verwijderen. Bovendien bepaalt bij vlekken de soort vlek en de staat van de vlek de kosten. Een rode wijnvlek verwijderen is bijvoorbeeld lastiger dan andere vlekken en daarom is deze reiniging duurder. Er moet immers een uitgebreide reiniging toegepast worden. Wilt u meer weten over rode wijnvlekken in uw bank, lees dan deze blog. Het materiaal van de bank draagt als laatste ook nog bij aan de prijs. Over het algemeen zou u kunnen zeggen dat een bank laten reinigen ongeveer tussen de €50 en €250 ligt.

Hoe gaan we te werk? 

Een bank reinigen in Amsterdam pakken wij als volgt aan. We beginnen met een voorbehandeling van uw bank. Tijdens deze fase borstelen wij de bank, zodat dieptevuil loskomt. De volgende stap is de dieptereiniging. Hierbij reinigen wij de bank met stoom onder hoge druk. Vlekken en oneffenheden worden tijdens deze fase uit de bank verwijderd. Na de dieptereiniging doen wij gratis uw bank impregneren. Dit is uniek, want bij concurrenten wordt het impregneren nog eens extra gerekend in uw totaalrekening, zodat u vaak rond €100 meer bij hen kwijt bent voor dezelfde reiniging. We plaatsen bij het impregneren een soort beschermende coating over uw bank, waardoor uw bank schoner en beter beschermd blijft in de toekomst.

Waarom Banklatenreinigen.com

Niet alleen werken wij bij Banklatenreinigen.com met professionele reinigers die intern zijn opgeleid, maar ook kunt u altijd snel terecht bij ons en werken we op plaatsen door heel Nederland – van Maastricht tot Utrecht tot aan Leeuwaarden. We hanteren voordelige prijzen en rekenen geen voorrijkosten of andere administratieve kosten. Door gebruik van de beste apparatuur op de markt hoeft uw bank slechts drie uur te drogen en kunt u deze dus snel weer gebruiken. Bovendien werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten.

Waar zijn wij nog meer actief?