🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Bank laten reinigen Maastricht

Bank laten reinigen Maastricht door een professional? Banklatenreinigen.com kan vervelende vlekken in uw bank verwijderen met professionele apparatuur of uw bank vrij maken van stof, geuren en huisstofmijt.

Al onze bank reinigingen behandelingen zijn antibacterieel. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen in veel gevallen direct een prijs op maat aan u geven.

Gratis de prijs berekenen voor uw bankstel

⏳ In minder dan 1 minuut voor regio Maastricht

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

De absolute #1 voor een bank reinigen behandeling in Maastricht

En op deze manier krijgen we uw bank weer super schoon 😍

Schoon is écht een understatement na het zien van dit filmpje ↗️

👏

Bank reinigen Maastricht

Het is nu ook zeker mogelijk om uw bank te laten reinigen in Maastricht. Hiervoor kunt u gemakkelijk een gratis en altijd vrijblijvende prijsopgave indienen en wij nemen binnen enkele uren (maar vaak al binnen 1 uur) contact met u op voor een prijsopgave op maat. 

Experts

Uw mooie bankstel is in ongekend goede handen bij onze intern opgeleide reinigingsexperts. Wij werken absoluut niet met externe bedrijven.

Korte planning

We werken met een uiterst korte planning zodat u binnen enkele dagen uw bank kunt laten reinigen door een van onze experts.

Milieu

We werken enkel en alleen met milieuvriendelijke producten. Dat is sowieso een dikke +1  voor het milieu! Dat voelt natuurlijk goed!

Diepe reiniging

We maken gebruik van een dieptereiniging om het diepste vuil uit uw bank los te weken en vervolgens trekken we het vuil eruit met onze stoomreiniger. 

Hieronder zijn onze mooie bank laten reinigen resultaten in Maastricht

Wat doen wij precies bij uw bank?

1

Voorbehandeling

Tijdens de voorafgaande behandeling borstelen wij uw bank vakkundig en met zorg, zodat het diepe vuil van uw bank los komt. Ook maken we gebruik van 100% milieuvriendelijke behandelspullen.

2

Dieptereiniging

Daarna gaan we over naar de dieptereiniging en reinigen wij uw bank met hoge druk stoom en halen we eventuele vlekken en oneffenheden uit uw bank.

3

Impregneren

Na de dieptereiniging doen wij een gratis impregnatie van uw bank. Dit is als een soort “coating” over uw bank. Dit kost bij concurrenten vaak €100 euro alleen al!

Veelgestelde vragen in Maastricht

Na onze reiniging adviseren we om gedurende de komende 3 uur de bank goed te laten drogen. Omdat wij professionele apparatuur gebruiken heeft onze methode slechts een droogtijd van 3 uur. Bij concurrenten is dit vaak minimaal 12 tot 15 uur! 

95% Van de vlekken kunnen wij volledig verwijderen bij de reiniging van uw bank! Echter, rode wijn, inkt en bloedvlekken krijgen we niet volledig uit uw meubels. Ook is het afhankelijk van de stof en de kleur van de stof in hoeverre de vlek écht daadwerkelijk (niet meer zichtbaar) te verwijderen is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de vlek gehecht is aan de vezel van de stof en deze zal dan (helaas) niet echt meer verdwijnen maar na een behandeling is dit wel vaak verbeterd. Dit is ook onder andere ook afhankelijk van hoe recent de vlek is ontstaan.

Uw meubels worden meestal  fabriek af door een bad van impregnatie gehaald. Door slijtage is deze laag na 6/12 maanden eraf gesleten. Uw meubels zijn dan extra vatbaar voor vuil & vlekken. De vezels zijn dan namelijk onbeschermd. Banklatenreinigen.com bied daarom bij elke behandeling een gratis impregnatie aan! Dit doen wij omdat wij voor 100% kwaliteit staan. Niet alleen bij het opleveren! Maar ook na een jaar blijven uw meubels nog als NIEUW!

De impregnatie blijft standaard 6/12 maanden aanwezig op uw meubels. Dit is erg afhankelijk van het gebruik van de bank.

De gemiddelde tijd dat Banklatenreinigen.com bezig is met uw bank is 60/90 minuten. Dit is inclusief impregneren. Afhankelijk van de grootte van de bank kan dit langer zijn. Aangezien wij efficiënt en volledig volgens een stappenplan werken  voeren wij alle benodigdheden uit om uw meubels weer als NIEUW te maken.

U kunt een afspraak inplannen via deze link op onze website. Een expert neemt dan binnen een aantal minuten automatisch contact met u op.

Ja, het is mogelijk om ook uw eetkamer stoelen te reinigen. Dit is wel uitsluitend in combinatie met het laten reinigen van uw bank. Via deze link kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarop u kunt aangeven dat u ook graag uw eetkamerstoelen gereinigd wilt hebben.

Ja, het is mogelijk om een matras laten reinigen behandeling bij ons aan te vragen. Deze is echter uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een bank reiniging behandeling.

Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag om bij u op locatie te komen. Echter zaterdag is altijd een zeer populaire dag in onze planning en is daarom niet altijd direct beschikbaar!

Ja, het is ook mogelijk om uw bank in de avond te laten reinigen. 

De prijs van het reinigen van uw bank is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het is bij ons super makkelijk om de prijs voor uw bank te laten reinigen. Via deze link kunt u de opties die u wenst aanvinken en vervolgens neemt er een expert contact met u op binnen enkele minuten. Onze experts reageren 24 uur per dag en 7 dagen per week op uw vrijblijvende offerte aanvraag. 

Na onze werkzaamheden kunt u bij onze expert betalen via PIN. We ondersteunen alle pinpassen, creditcards en ook Apple Pay.

Ja, u krijgt een factuur van onze werkzaamheden. Deze krijgt u via de e-mail opgestuurd binnen enkele uren nadat de expert bij u geweest is.

Bank laten reinigen Maastricht

Uw bank is vaak de geliefde eyecatcher van uw woonkamer in Maastricht, maar deze kan al snel en vies worden. Zweet, haren van uw kat of hond, vlekken of andere nare viezigheid kunnen de complete uitstraling en de schoonheid van uw bankstel beïnvloeden. Het is daarom van groot belang om uw bank schoon te houden. Hoe schoner uw bank is, des te netter uw woonkamer eruit ziet. Nadat uw bank is gereinigd, zult u snel en direct verschil merken. Uw woonkamer en bank voelt direct een stuk frisser aan. Onze professionele experts weten uw bank te reinigen zodat deze weer als nieuw aanvoelt. Hierdoor weet u zeker dat uw bank op een vakkundige en goede manier wordt gereinigd. Na het schoonmaken van uw bank, zal deze weer zo goed als nieuw uitzien.

Bank reinigen in Maastricht door experts

Hoe ziet het reinigen van uw bank er uit? We beginnen met de voorbehandeling. Hierbij kijken we waar de grootste vlekken en oneffenheden zitten en op welke manier we deze het beste kunnen reinigen. Vervolgens beginnen we met de dieptereiniging. Hierbij maken we uw bank volledig schoon en halen we alle vlekken en vuiligheden eruit. Als laatste verzorgen we de bank met een gratis impregnatie zodat deze voor een langere tijd  mooi schoon blijft.

Diepte bank reiniging

Uw bank laten reinigenof bank schoonmaken door ons? Onze intern opgeleide experts zorgen ervoor dat uw bank na de reiniging weer uitziet als absoluut nieuw. Na de dieptereiniging en andere behandelingen zijn er geen vlekken of viezigheden meer aanwezig in de bekleding van uw bankstel. Door de impregnatie  kan uw bank weer enkele jaren mee. Dit scheelt u niet alleen een hoop geld, maar is ook nog eens erg goed voor het milieu. Uw bank reiniging is voor onze experts geen probleem! Neem vrijblijvend contact op en wie weet komen wij bij u over de vloer.

Waar kunt u ons nog meer vinden