🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Bank laten reinigen Rotterdam

Bank reinigen in Rotterdam door een professional? Ons bedrijf kan diepe vlekken in uw bank verwijderen of uw bank vrij maken van stof, geuren en huisstofmijt.

Al onze bank reinigen behandelingen zijn voorzien van een antibacteriële behandeling. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen ook op zaterdag en zondag een prijs op maat aan u geven.

Vrijblijvend de prijs berekenen voor uw bank

⏳ In minder dan 1 minuut voor regio Rotterdam

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

De nummer #1 in Nederland voor bank laten reinigen in Rotterdam

En op deze manier krijgen we uw bank weer mega schoon 😍

Yep, ook wij blijven keer op keer kijken naar dit filmpje! ↗️

👏

Bank reinigen Rotterdam

Het is nu mogelijk om uw bank te laten reinigen in Rotterdam. Hiervoor kunt u gemakkelijk een altijd gratis en vrijblijvende prijsopgave indienen en wij nemen binnen enkele uren (maar vaak al binnen 1 uur) contact met u op voor een prijsopgave op maat. 

Onze experts

Uw mooie bank is in goede handen bij onze intern opgeleide reiniging experts. Wij werken niet met externe bedrijven.

Altijd plek

We werken met een korte planning zodat u altijd op korte termijn uw bank kunt laten reinigen door een van onze experts.

+1 Milieu

We werken natuurlijk alleen met milieuvriendelijke producten. Dat is sowieso een +1  voor het milieu! Dat voelt natuurlijk goed!

100% Schoon

We maken gebruik van een dieptereiniging om het diepste vuil uit uw bank los te weken en vervolgens trekken we het vuil eruit met onze professionele stoomreiniger. 

Dit zijn onze mooie bank laten reinigen resultaten in Rotterdam

Wat doen wij precies bij uw bank?

1

Voorbehandeling

Tijdens de voorafgaande behandeling borstelen wij uw bank vakkundig en met zorg, zodat het diepe vuil van uw bank los komt. Ook maken we gebruik van milieuvriendelijke behandelspullen.

2

Dieptereiniging

Daarna gaan we over naar de dieptereiniging en reinigen wij uw bank met hoge druk stoom en halen we eventuele vlekken en oneffenheden uit uw bank.

3

Impregneren

Na de dieptereiniging doen wij een gratis impregnatie van uw bank. Dit is als een soort “coating” over uw bank. Dit kost bij concurrenten vaak €100 euro alleen al!

Veelgestelde vragen in Rotterdam

Na onze reiniging adviseren we om gedurende de komende 3 uur de bank goed te laten drogen. Omdat wij professionele apparatuur gebruiken heeft onze methode slechts een droogtijd van 3 uur. Bij concurrenten is dit vaak minimaal 12 tot 15 uur! 

95% Van de vlekken kunnen wij volledig verwijderen bij de reiniging van uw bank! Echter, rode wijn, inkt en bloedvlekken krijgen we niet volledig uit uw meubels. Ook is het afhankelijk van de stof en de kleur van de stof in hoeverre de vlek écht daadwerkelijk (niet meer zichtbaar) te verwijderen is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de vlek gehecht is aan de vezel van de stof en deze zal dan (helaas) niet echt meer verdwijnen maar na een behandeling is dit wel vaak verbeterd. Dit is ook onder andere ook afhankelijk van hoe recent de vlek is ontstaan.

Uw meubels worden meestal  fabriek af door een bad van impregnatie gehaald. Door slijtage is deze laag na 6/12 maanden eraf gesleten. Uw meubels zijn dan extra vatbaar voor vuil & vlekken. De vezels zijn dan namelijk onbeschermd. Banklatenreinigen.com bied daarom bij elke behandeling een gratis impregnatie aan! Dit doen wij omdat wij voor 100% kwaliteit staan. Niet alleen bij het opleveren! Maar ook na een jaar blijven uw meubels nog als NIEUW!

De impregnatie blijft standaard 6/12 maanden aanwezig op uw meubels. Dit is erg afhankelijk van het gebruik van de bank.

De gemiddelde tijd dat Banklatenreinigen.com bezig is met uw bank is 60/90 minuten. Dit is inclusief impregneren. Afhankelijk van de grootte van de bank kan dit langer zijn. Aangezien wij efficiënt en volledig volgens een stappenplan werken  voeren wij alle benodigdheden uit om uw meubels weer als NIEUW te maken.

U kunt een afspraak inplannen via deze link op onze website. Een expert neemt dan binnen een aantal minuten automatisch contact met u op.

Ja, het is mogelijk om ook uw eetkamer stoelen te reinigen. Dit is wel uitsluitend in combinatie met het laten reinigen van uw bank. Via deze link kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen waarop u kunt aangeven dat u ook graag uw eetkamerstoelen gereinigd wilt hebben.

Ja, het is mogelijk om een matras laten reinigen behandeling bij ons aan te vragen. Deze is echter uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een bank reiniging behandeling.

Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag om bij u op locatie te komen. Echter zaterdag is altijd een zeer populaire dag in onze planning en is daarom niet altijd direct beschikbaar!

Ja, het is ook mogelijk om uw bank in de avond te laten reinigen. 

De prijs van het reinigen van uw bank is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het is bij ons super makkelijk om de prijs voor uw bank te laten reinigen. Via deze link kunt u de opties die u wenst aanvinken en vervolgens neemt er een expert contact met u op binnen enkele minuten. Onze experts reageren 24 uur per dag en 7 dagen per week op uw vrijblijvende offerte aanvraag. 

Na onze werkzaamheden kunt u bij onze expert betalen via PIN. We ondersteunen alle pinpassen, creditcards en ook Apple Pay.

Ja, u krijgt een factuur van onze werkzaamheden. Deze krijgt u via de e-mail opgestuurd binnen enkele uren nadat de expert bij u geweest is.

Bank laten reinigen in Rotterdam

Wanneer u pasgeleden een tweedehands bank hebt gekocht of als u al jaren dezelfde bank in huis heeft, dan is het verstandig om uw bank eens te laten reinigen. Banken zijn veelgebruikte meubelstukken en daarom is het niet verwonderlijk dat uw bank vies wordt, ook al stofzuigt u uw bank regelmatig. Het verraderlijke is namelijk dat u dit vuil nog niet eens hoeft te zien. Er kunnen bijvoorbeeld dingen als stof, haren en zweet de bekleding van uw bank zijn ingetrokken in de loop der jaren of uw bank is muf gaan ruiken. Laat daarom uw bank reinigen in Rotterdam door Banklatenreinigen.com. Wij maken uw bank weer schoon en fris, waardoor de levensduur van uw bank wordt verlengd. Met een professionele reiniging kunt u weer lekker lang van uw trouwe meubelstuk genieten.

Voordelen van uw bank reinigen

Wat zijn de voordelen van een bank reinigen? Door het intensieve gebruik van dit meubelstuk zal er een opeenhoping van stof, haren, huidschilfers plaatsvinden, waardoor bacteriën en schimmels zich kunnen vormen. Dit kan effect hebben op uw gezondheid en dat wilt u natuurlijk niet. Een oppervlakkige poetsbeurt door bijvoorbeeld te stofzuigen is niet voldoende om dit type vuil te verwijderen uit de bekleding van uw bank. U kunt de bekleding van uw bank wel afhalen en in de wasmachine doen, maar dan blijft dit vuil dat vaak onzichtbaar is voor het blote oog toch in uw bankstel zitten. Bovendien kan bij veel banken de bekleding niet eens eraf gehaald en gewassen worden. Een ander groot voordeel is dat u met een grote reiniging ook de levensduur van uw bank verlengd, omdat de bank ook meteen geïmpregneerd kan worden. Met deze extra bescherming is uw bank goed beschermd tegen vuil in de toekomst. Als laatste worden onaangename geuren uit de bank gehaald, waardoor uw bank niet alleen fris oogt, maar ook ruikt.

Waarom uw bank professioneel laten reinigen?

Elke stof waarmee een bankstel bekleed kan zijn, vergt een andere manier van schoonmaken. Een stoffen bank poetst u bijvoorbeeld anders dan een suède bank. Bovendien bepaalt het type vuil eveneens welke reinigingsmethode gebruikt moet worden. Bij een koffievlek gaat u bijvoorbeeld anders te werk dan bij een chocoladevlek, of bij een stiftvlek. Klik op voorgaande links om de tips te lezen omtrent het verwijderen van koffievlekken en chocoladevlekken uit uw bank.

Wanneer u niet goed weet waarmee u bezig bent, dan loopt u het risico om de vlekken juist erger te maken of uw bank te beschadigen. Een grondige reiniging van uw bank kunt u daardoor beter overlaten aan een professioneel reinigingsbedrijf, zoals Banklatenreinigen.com.
Heeft u veel last van stofmijt? Dan is het niet voldoende om alleen uw bank onder handen te nemen. Laat ook eens uw matras bijvoorbeeld reinigen. Ook deze zaken voert Banklatenreinigen.com graag voor u uit. Voor meer informatie over deze onderwerpen, raadpleeg de desbetreffende pagina’s op onze website via bovenstaande linkjes.

Kosten bank laten reinigen Rotterdam

De kosten voor het reinigen van een bank in Rotterdam zijn afhankelijk van diverse factoren. De grootte van de bank is bijvoorbeeld van belang, aangezien een bank met meer zitplaatsen meer werk vergt voor de reiniger. Bovendien brengen losse kussens en extra behandelingen die u wenst tijdens de bankreiniging doorgaans extra kosten met zich mee. Gemiddeld bedragen de kosten voor het reinigen van een kleine bank tussen de €150 en €200, terwijl de reiniging van een grote hoekbank tussen de €250 en €350 kost.

De kracht van Banklatenreinigen.com

Waarom kiest u nu voor Banklatenreinigen.com, wanneer u uw bank wilt laten reinigen in Rotterdam? Ten eerste hebben wij intern opgeleide en deskundige reinigers in dienst, die van wanten weten. Ten tweede hebben wij uw bank snel gereinigd, waardoor u niet dagen zonder uw meubel hoeft te vertoeven. Bovendien zijn wij door heel Nederland werkzaam, dus of u nu in Rotterdam uw bank wil laten reinigen of net buiten de havenstad woont en een vieze bank heeft; voor ons is dit geen probleem. Wij verrichten onze werkzaamheden tegen een lage prijs en rekenen geen extra kosten, zoals voorrijkosten of administratiekosten. We werken met hoogwaardige, moderne apparatuur en gebruiken bij de reinigingsklus alleen milieuvriendelijke producten. Lees hier over alle voordelen van uw bank schoonmaken.

Onze werkwijze bij een bank reinigen in Rotterdam

Een reinigingsklus pakken wij altijd via een vaste werkwijze aan, zodat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn. De eerste stap is de voorbehandeling van uw bank. Hierbij borstelen wij uw bank eens goed, zodat dieptevuil loskomt van uw bank. Hierna volgt de dieptereiniging, waarbij de bank behandeld wordt met stoom onder hoge druk. Tijdens deze stap worden vlekken en oneffenheden uit de bank gehaald. Hoewel de concurrent hiervoor extra geld vraagt, voeren wij als laatste een gratis impregnatie van de bank uit. Bij het impregneren van uw bank plaatsen we een beschermende coatingslaag over uw bank. Deze coating beschermt uw bank voor langere tijd en houdt deze schoner.

Waar zijn wij nog meer actief?