πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Dit is waarom je bank schoonmaken met baking soda geen goed idee is

Het komt geregeld voor dat een bank ineens vies is. Je eerste instinct is dan waarschijnlijk om de bank zelf schoon te gaan maken. Een bekende optie is dan om te kiezen voor een bank schoonmaken met baking soda. Maar is dit wel zo’n goed idee? In dit artikel gaan we kijken of je bank schoonmaken met baking soda afdoende is of dat je moet kiezen voor een meer grondige methode. Zo heb je aan het einde alle relevante informatie tot je beschikking om tot een goed doordachte keuze te geraken.

Is de bank schoonmaken met baking soda een goed idee?

Laten we direct de belangrijke vraag beantwoorden; is de bank schoonmaken met baking soda een goed idee?

Het is géén goed idee om de bank schoon te maken met baking soda. Als je dit zelf doet, dan gaat de vlek dieper in de stof en is deze daarna er vaak niet meer goed uit te halen. Je wrijft als het ware de vlek in de vezel waardoor deze vlek permanent zichtbaar blijft. Ook kan het zijn dat er een witte gloed over de bank verschijnt. Goedkoop is in dit geval dan ook echt duurkoop. Vlekken of andere oneffenheden in de bank zijn dan ook absoluut niet te behandelen met baking soda. 

De bank wordt er dan ook niet echt schoner op. Dit wil echter niet zeggen dat de bank ook meteen voor de volle 100% schoon is. Dit doe je door te kiezen voor de grote, grondige schoonmaak. Zodoende is de bank schoonmaken met baking soda iets wat je liever niet doet. Wil je de bank echt schoon krijgen? Dan wordt er iets meer van je gevraagd.

Professioneel bank laten schoonmaken vs bank schoonmaken met baking soda

Vaak maakt men de vergelijking tussen de bank zelf schoonmaken en dit overlaten aan een professionele partij. Zoals we in de vorige alinea’s zagen, is de bank schoonmaken met baking soda iets wat je af en toe even doet. Het is een kleine schoonmaak, die de bank visueel een kleine opfrisbeurt geeft. De voordelen zijn dat het vrij gemakkelijk te doen is en dat het op de korte termijn een enigszins significant resultaat oplevert. De nadelen van deze werkwijze zijn echter dat je geen gebruikmaakt van de voordelen van je bank professioneel laten schoonmaken. Dit heeft namelijk de volgende punten te bieden:

Dieptereiniging

Kies je ervoor om je bank professioneel te laten reinigen? Dan kies je automatisch voor een dieptereiniging. Althans, dat is hoe we bij banklatenreinigen.com te werk gaan. Wij zorgen er middels een voorbehandeling voor dat al het dieper gelegen vuil uit de bank loskomt. Vervolgens gaan we met een stoomreiniger aan de slag om het vuil onder hoge druk weg te spoelen en weg te blazen. Dit gaat er voor zorgen dat zelfs het meest hardnekkige vuil geen schijn van kans heeft. En is dat niet precies waar je eigenlijk naar op zoek bent? Bij de bank schoonmaken met baking soda is dit niet haalbaar.

Binnen 3 uur weer droog

Daarnaast kiezen wij er steevast voor om onze werkwijze en gebruikte middelen te optimaliseren. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de bank al binnen 3 uur weer droog te krijgen. Na de schoonmaakbeurt hoef je dus maar heel kort te wachten om er gewoon weer gebruik van te maken. Bij veel van onze concurrenten loopt deze droogtijd op tot maar liefst 12 uur. Qua planning is dit vrij onhandig. Bij de bank schoonmaken met baking soda loop je eveneens tegen een zeer lange droogtijd aan.

bank schoonmaken met baking soda

Milieuvriendelijke behandeling

Verder houden wij graag rekening met het sentiment van de tijd waarin we leven. In de praktijk betekent dit dat wij slechts werken met milieuvriendelijke producten en behandelingen. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame wereld. Eentje waarbij onze dienstverlening niet ten koste gaat van de leefomstandigheden van een ander. Wanneer je hier dus waarde aan hecht, hoef je niet bang te zijn om de keuze voor ons te maken. Op dit gebied hebben we de zaakjes volledig op orde.

Gratis impregneren

Een ander voordeel van je bank professioneel laten schoonmaken ten opzichte van de bank schoonmaken met baking soda is het gratis impregneren. Na het schoonmaken zorgen wij er namelijk voor dat er een coating op de bank wordt aangebracht. Deze onzichtbare coating maakt het voor vuil veel moeilijker om zich aan de bank te hechten. Met andere woorden; de bank blijft veel langer schoon. Deze beschermlaag is in het verleden bijzonder waardevol gebleken. Vandaar dat we deze gratis aan al onze klanten aanbieden.

Kost jezelf nul moeite

Verder is er nog het nadeel van de bank schoonmaken met baking soda dat het relatief veel moeite kost. Zeker wanneer je het vergelijkt met een afspraak inplannen bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij komen op locatie langs om het gehele schoonmaakproces te verzorgen. Van de voorbehandeling tot aan het impregneren. Bovendien dekken we de omgeving netjes af, zodat je verder totaal geen overlast hebt van de schoonmaakbeurt. Zo bespaar je jezelf een hoop tijd en onnodige moeite.

Supersnel geholpen

Tot slot kiezen wij er specifiek voor om te werken met een korte planning. Zodoende is het voor onze klanten mogelijk om al op de korte termijn een afspraak in te plannen. Wil je dus graag snel geholpen worden? Dan is dit voor banklatenreinigen.com geen enkel probleem. Wij houden hier al rekening mee en kijken ernaar uit om ook jouw bank uitgebreid schoon te maken.

Nu een afspraak maken

Zit je er op dit moment dus aan te denken om de bank schoon te maken met baking soda? En heb je aan de hand van het lezen van de tekst het idee dat een professioneel schoonmaakbedrijf dit eigenlijk veel beter doet? Dan is dit een mooi moment om daad bij het woord te voegen. Plan direct een afspraak in en ervaar met eigen ogen wat we voor je kunnen betekenen. Net als bij veel van onze andere klanten is de kans groot dat we je na de behandeling 100% tevreden weer achterlaten!

Bereken hieronder gratis de prijs voor je bankstel.

πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe