πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

De ideale reiniging voor je bank: Bank laten stomen

Wil jij vlekken laten verwijderen uit je bank, vrij maken van geuren, stof of huisstofmijt dan kan je heel gemakkelijk je bank laten stomen. Je kan een bank stomen zelf doen, maar je kan het ook laten doen door professionals. Voor elke bank is een geschikte methode en deze zal weer zo goed als nieuw eruit zien. Deze behandeling wordt zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd zodat je weer van je fijne bank kan genieten. Doordat je bank een belangrijk onderdeel van je huis is en je hier volledig tevreden over moet zijn vind je hier alle informatie over je bank laten stomen.

Hoe gaat je bank laten stomen in zijn werk?

Wat eerst gebeurt is een voorbehandeling. Hierbij wordt de bank geborsteld zodat al het diepe vuil van de bank afkomt. Hiervoor is een vakkundige werkwijze nodig met zorg zodat er niks met je bank gebeurt. Professionals gebruiken dan ook milieuvriendelijke behandelspullen voor een optimale aanpak.

Na de voorbehandeling vindt de dieptereiniging plaatsen de bank laten stomen. De bank wordt dan met hoge druk gestoomd waardoor de bank effectief gereinigd wordt. Eventuele oneffenheden of vlekken worden bij de dieptereiniging er ook uit gehaald.

De stap die daarna komt is het impregneren. Dit kan je zien als een soort coating die over de bank wordt gedaan. Het impregneren zorgt ervoor dat de bank daarna ook nog heel goed te reinigen is en de bank ziet er langer als nieuw uit. Ook is de bank hierdoor bestendig tegen olie, water, vetvlekken en vuil. Hierdoor wordt dus een blijvende bescherming gecreΓ«erd waardoor je er op lange termijn er weer plezier van hebt.

Je bank zelf stomen

Je kan ervoor kiezen om je bank zelf te gaan stomen. Het is zeer aangeraden om hierover vakkundige kennis te hebben of professionele hulp in te schakelen. Het is namelijk een klusje dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden, omdat je niet nog verder van huis wil zijn als er een klein onderdeel verkeerd gaat.

Als je zelf je bank wil stomen gebruik je hiervoor een stoomreiniger. Als je dit voor het eerst doet kies je een klein stukje van je bank uit zoals de achterkant die niet in zicht is. Je stoomt een stukje van de stof en je maakt dit zo droog mogelijk. Na 15 minuten kijk je of je bank de test doorstaan heeft. Als de stof er goed en niet vervaagd uitziet dan is dit het geval. Vervolgens kan je de hele bank gaan stomen.Β 

Zelf stomen bank versus bank laten stomen

Als je je bank zelf gaat stomen is dit gemakkelijk en heb je het zelf in de hand. Bij je bank laten stomen door professionals ben je er zeker van dat dit goed en zorgvuldig gedaan wordt door iemand die hier verstand van heeft. De verantwoordelijkheid ligt hierbij dus niet in jouw handen en je bent ervan verzekerd dat je op lange termijn een goed uitziende bank hebt.

Je kan tegenwoordig al een stoomreiniger aanschaffen voor een lage prijs, maar de kans dat je je bank hierdoor weg kan doen is dan ook groter. Het is dus verstandiger als je wat meer betaald voor iets dat het waard is dan voor een aankoop waardoor je nog meer geld uit moet geven. Ook doet een goedkope stoomreiniger vaak niet wat die beloofd. Bij professionals kan je dit wel verwachten en ben je er zeker van dat je weer trots bent op je bank. Een goed beoordeelde stoomreiniger van kwaliteit is wel een optie. Je betaald dan misschien iets meer, maar dan belandt deze niet in de kast en kan de bank hersteld worden. Als je dus voor de keuze staat om je bank te laten stomen of zelf te gaan stomen dan gaat de eerste keuze uit naar je bank laten stomen. Simpelweg, omdat je dan verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Een gereinigde bank is een gereinigde mind

Als je je bank ziet staan in de kamer wil je daar een fijn gevoel bij krijgen. Je wil je er zo comfortabel mogelijk op voelen en er ook trots op zijn. Dit is namelijk een belangrijk stuk van het meubilair die je met zorg uitgekozen hebt. Er is een vlekje opgekomen waardoor je het wil stomen en dat kan gebeuren. Het is alleen de truc om dit goed aan te pakken. Als dit namelijk op een uitstekende manier gedaan wordt kan je hier weer op een vrolijke manier naar kijken. Door je bank te laten stomen ziet deze er weer als gloednieuw uit en als er vreemde geurtjes in zaten zijn deze er ook voor altijd uit. Na een lange dag, op een gezellige avond of andere sfeervolle momenten kan je weer volledig genieten van je bank en dat is erg belangrijk voor ieder mens.

Bereken hieronder gratis de prijs voor uw bank.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe