πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Een geschikt bankstel wanneer u huisdieren heeft

Wanneer u in het bezit bent van huisdieren heeft u een grotere kans dat uw bankstel vervuild raakt. Uw huisdieren zorgen voor een hoop haren en viezigheden op de bank en in sommige gevallen ook voor nare geurtjes. Met name honden nemen een hoop vuil mee van buiten, dit zal uiteindelijk op uw bankstel terecht komen. U wilt natuurlijk niet dat u een vies bankstel heeft wanneer er mensen op bezoek komen. Vandaar dat de keuze voor uw bankstel belangrijk is wanneer u in het bezit bent van huisdieren. Maar waar moet een diervriendelijke bank nou aan voldoen?

Diervriendelijke bank aanschaffen

Het aanschaffen van een bank kost u vaak een hoop geld, vandaar dat u natuurlijk wilt dat uw bankstel zo lang mogelijk meegaat. Dit kan soms erg lastig zijn wanneer u een krabgrage kat of hond heeft rondlopen. Daarom is het belangrijk om een geschikte bank voor huisdieren aan te schaffen. Het is dus belangrijk dat u weet waar u rekening moet houden wanneer u een bankstel aanschaft.

Stof bank huisdieren

Een hond veegt zijn voeten niet wanneer hij in de tuin heeft gegraven en een kat vijlt haar nagels niet wanneer zij op de bank springt. Dan hebben we het nog niet gehad over alle haren die uw viervoeter verliest het hele jaar door. Hierdoor zal u een hoop werk hebben aan het onderhouden van uw bankstel. U zult bijna iedere dag moeten stofzuigen, dit is niet de favoriete bezigheid van de meeste mensen.

Een stoffen bank en huisdieren is vaak geen goede match. In de meeste gevallen gaan er een hoop haren in de stof zitten. Daarnaast kunnen er ook nare geurtjes in de stof gaan zitten, dit komt omdat een stoffen bank moeilijk te reinigen kan zijn. Wanneer er een ongelukje zou gebeuren met uw puppy of kitten wordt dit al moeilijker om de bank schoon te krijgen. Mocht u bezoek over de vloer krijgen wilt u natuurlijk dat uw bank er netjes uitziet en lekker fris ruikt. Toch zijn er mogelijkheden om voor een stoffen bank te gaan wanneer u huisdieren heeft.

Allereerst kunt u gaan voor een bankstel gemaakt van crypton. Crypton is een stof die erg duurzaam is. Daarnaast is het een erg vlek-bestendige stof die gemakkelijk te onderhouden is. De stof bestaat uit kleine vezels, die voor het weven behandeld wordt met acryl latex. Hierdoor wordt de stof antibacterieel en vlekafstotend. Een bank van crypton zal de geuren van uw huisdier dus nooit opnemen. Ook zult u slijtage door de nagels van uw huisdier niet snel zien op het bankstel en blijven haren niet in de stof zitten. Dit maakt een bank van crypton een huisdiervriendelijke bank.

Crypton kan erg prijzig zijn. Een goed alternatief is een bank van microvezels. Deze bank voor huisdieren is een stukje goedkoper, maar is prima geschikt wanneer u in het bezit bent van huisdieren. Microvezels zijn opgebouwd uit synthetische vezels. Deze zijn te vergelijken met suède, fluweel of geborstelde denim. Met een bank van microvezels hoeft u niet bang te zijn voor een ongelukje van uw huisdier. De stof is waterafstotend, waardoor het bankstel eenvoudig schoon te maken is.

Leren bank huisdieren

Een andere optie voor een huisdieren bank is een leren bank. Met een leren bank zal u geen last hebben van haren die in uw bankstel gaan zitten. Een leren bank schoonmaken is dus al een stuk eenvoudiger. De haren zullen niet in het stof gaan liggen, maar gewoon op de bank blijven liggen. Dit zorgt ervoor dat een leren bank makkelijk is schoon te maken, hierdoor is het onderhouden een stukje gemakkelijker.

Een ander voordeel van leer is dat het van nature erg stevig is. Dit zorgt ervoor dat de bank prima tegen een stootje kan. Wanneer uw huisdier haar nagels in het bankstel zet, zult u hier vrij weinig van zien. Dit is wel zo praktisch wanneer u huisdieren heeft. Een echte bank voor huisdieren dus!

Toch zult u zich misschien zorgen maken over de nagels van uw huisdier. Wanneer deze op de bank springt kan het zijn dat de nagels in het bankstel komen te staan. Hier is leer echter prima tegen bestand, omdat de kwaliteit van dit product erg goed is. Tevens wordt hier door winkels rekening mee gehouden, zo zijn de meeste leren banken ook nog eens voorzien van een extra beschermlaag en daardoor extra bestand tegen krassen.Β 

Bank laten reinigen door Banklatenreinigen.com

Mocht u uw bank toch niet helemaal schoon krijgen na een ongelukje van uw huisdier, dan kunt u de hulp inschakelen van Banklatenreinigen.com. Uw bankstel is in goede handen van een van onze experts. Wij gaan op een professionele manier te werk, waardoor 95% van alle vlekken te verwijderen zijn.

Allereerst begint een van onze experts met het borstelen van uw bank, zo komt het diepe vuil los uit het bankstel. Hierbij maken we gebruik van enkele milieuvriendelijke behandelspullen om de bank goed voor te behandelen. Wanneer deze behandelspullen zijn ingetrokken, begint onze expert met de dieptereiniging van uw bankstel. Met de stoom worden vlekken en oneffenheden uit uw bankstel verwijderd. Na de behandeling ziet uw bank er weer goed uit. Tot slot wordt na de reiniging uw bankstel gratis geΓ―mpregneerd. Hierdoor zal uw bank voortaan extra bestand zijn tegen vuiltjes.

Bereken hieronder gratis de prijs voor uw tapijt.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe