🎉 Actie: 30% korting op al onze diensten! 

Hoe beschermt u uw bank tegen huisdieren?

Huisdieren zijn een genot om te hebben. Aan de gezelschapsdieren heeft u altijd een maatje in huis! Echter zijn ze niet altijd even vriendelijk voor uw meubels. Vooral de bank is vaak de pineut. Het is nooit helemaal te voorkomen dat uw bank het doelwit wordt van uw huisdieren. Dit is iets wat u grotendeels zult moeten accepteren als u een huisdier neemt. Het is wel natuurlijk mogelijk om het één en ander te doen om uw bank te beschermen tegen huisdieren. In deze blog benoemen wij enkele maatregelen die u kunt nemen tegen beschadigend gedrag van uw huisdieren.

Jouw bank beschermen tegen katachtige huisdieren

Na honden zijn katten de meest populaire huisdieren. Dit komt omdat katten veelzijdige en makkelijke huisdieren zijn om te hebben. Echter zijn katten ook meesters in het slopen van banken. Zo kan een kat bijvoorbeeld aan de bank gaan krabben. Ook hebben sommige katten de neiging om tegen de bank aan te gaan sproeien om zo hun territorium af te bakenen.

Bank beschermen tegen het krabben van een kat

Voor katten is het krabben aan een bank een natuurlijke manier om hun nagels te scherpen. Omdat het krabben van katten blijvende schade toebrengt aan het meubelstuk, wilt u de bank beschermen tegen deze huisdieren. Een kat vindt het het fijnste om te krabben aan een bank van stevig materiaal. Deze stoffen werken namelijk het beste om hun nagels aan te scherpen.

Om de bank te beschermen tegen beschadigingen door huisdieren zoals het krabben aan de bank door een kat, is het verstandig om een gladde doek over de bank te hangen. Dit is een eenvoudige oplossing om de bank te beschermen tegen huisdieren, maar het is belangrijk dat uw kat niet zomaar onder deze doek kan komen. Ook is het belangrijk dat deze doek gemaakt is van een gladde stof waar een kat niet graag aan krabt. Is een glad doek voor op de bank voor jou geen optie? Kies dan voor een bankstel gemaakt voor het leven met huisdieren.

Bescherm u bank tegen urine van katachtige huisdieren

Katten hebben van nature de neiging om hun territorium af te bakenen. Katachtige dieren doen dit door hun urine rond te sproeien. Het sproeien kan een kat echter kan ook doen als het diertje niet blij is met zijn kattenbak of gestresst is.

Tegen urine van huisdieren wilt u uw bank natuurlijk beschermen. Het is mogelijk om de bank te reinigen met water, zeep en alcohol om zo de vlek en de geur van de kattenpis makkelijk uit uw bank te krijgen. Na het reinigen van de bank kunnen er nog wel een aantal geurtjes achter blijven. Echter is voorkomen beter dan genezen en is het beter om de kat het af te leren om op de bank te plassen.

Jouw bank beschermen tegen honden

Honden zijn leuke dieren. Ookal luisteren honden vaak een stuk beter dan katten. Honden hebben vooral in hun jongere jaren de neiging om te onrustig en lomp door het huis te bewegen. Omdat de bank makkelijk kapot te krijgen is, is dit vaak één van de eerste doelwitten van de hond. Tijdens het opvoeden van een hond is het daarom essentieel dat het dier leert omgaan met waardevolle objecten in het huis. Echter voorkomt een goede opvoeding niet alle schade die een hond aan uw bank kan veroorzaken. De bank beschermen tegen huisdieren is daarom ook met honden belangrijk.

Hondengeur in uw bank

Met een hond in huis ontkomt u niet aan hondengeur in uw bank. Hondengeur is niet al te prettig. Vooral als een hond buiten is geweest, kan het dier erg gaan stinken. Wilt u uw bank beschermen tegen vieze huisdieren geurtjes? Dan maakt u uw hond eerst schoon voordat u het diertje binnenlaat.

Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het schoonmaken van de hondengeur uit uw bank. Echter is eenvoudiger en effectiever om hier een professional voor in te schakelen. Een professional kan u helpen met het reinigen van de gehele bank. Katten en hondengeurtjes zijn met het werk van een professional snel verleden tijd!  Een professional zoals banklatenreinigen.com is een goede keuze. Bescherm u bank tegen huisdieren of kies voor de waardevolle diensten van banklatenreinigen.com 

Bereken hieronder gratis de prijs voor uw bank.

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe