πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Hoe kan ik inkt verwijderen uit mijn bank?

Ik denk dat we het er allemaal wel over eens kunnen zijn dat één van de grootse irritatiefactoren het maken van vlekken op onze bank is. Vlekken die makkelijk te verwijderen zijn, zijn vaak al een vorm van frustratie. Maar vlekken gemaakt door inkt zijn ieders grootste nachtmerrie. Deze inkt vlekken verwijderen uit uw bank is relatief lastig, maar niets is onmogelijk! Het allerbelangrijkste bij het knoeien van inkt is dat u meteen in actie komt en ervoor zorgt dat de vlek niet in uw bank kan trekken, waardoor het verwijderen van de vlek alleen maar moeilijker wordt. Het bankstel is waarschijnlijk het meest gebruikte meubelstuk en daarbij ook vaak een meubelstuk waar vrijwel altijd ogen op gericht zijn. Als u benieuwd bent hoe u zelfstandig en met onze hulp inktvlekken uit uw bank kunt halen, lees dan vooral verder!

Inkt verwijderen leren bank

Wanneer u inkt vlekken of balpen vlekken op uw leren bank heeft, dan is stap 1 om de bovenste inkt te verwijderen met alcohol. Bij deze stap is het belangrijk dat u niet meteen het gehele oppervlak van de vlek gaat verwijderen met alcohol. Test eerst even of de alcohol geen nare vlekken achterlaat die u er helemaal niet meer uitkrijgt. Probeer de alcohol eerst op een klein stukje bank aan de achter- of onderkant. Wanneer u ziet dat de alcohol geen vlekken achterlaat, dan pas kunt u de vlek volledig verwijderen.

Let goed op bij de verwijderen van inkt op een bankstel van bewerkt leer. Bij dit soort banken kunt u ook het beste eerst alcohol gebruiken op een stukje keukenrol. De alcohol die hiervoor wordt aangeraden is huishoudalcohol. Ook voor het verwijderen van inkt op een bank van bewerkt leer is het belangrijk dat u de effecten van de alcohol eerst test een niet zichtbare plek. Het stapelen van de alcohol kan er namelijk ook voor zorgen dat uw leren bank vlekken krijgt. Veeg vervolgens de alcohol weg met wat reinigingsmiddel.

Wanneer u een bank heeft die gemaakt is van semi aniline of gedekverfd leer, dan wordt alcohol volledig afgeraden en kunt u het beste een inkt remover kopen. Dit inkt bestrijdingsmiddel is een pasteus product die een effectieve en snelle werking heeft op uw leren bank. Deze inkt remover is geschikt om inkt vlekken te verwijderen uit uw bankstel. De inkt remover is geurloos en mild. Als u twijfelt over de werking, probeer deze inkt remover dan ook eerst uit op een klein stukje van uw leren bank.

Inkt verwijderen stoffen bank

Het verwijderen van inkt vlekken uit een stoffen bank werkt ongeveer hetzelfde als bij een leren bank. Het is natuurlijk belangrijk dat u snel in actie komt. Begin met het toedienen van ontsmettingsalcohol. Het is heel erg belangrijk dat u niet de alcohol rechtstreeks op de vlek giet. Gebruik een schone doek en doe daar een beetje alcohol op. Dep dan vervolgens de alcohol op de vlek. U mag hierbij wat druk uitoefenen. Het is echt één van de belangrijkste regels dat u dept en niet over de vlek wrijft. Dit kan namelijk als gevolg hebben dat u eventueel de vlek uitveegt of dat er zelf vervormingen in uw bankstel ontstaan. Probeer zo veel mogelijk inkt op te nemen tijdens het deppen door van buiten naar binnen te werken.

Zoals bij de leren bank is het op deze soort bank tijdens het inkt verwijderen echt cruciaal om eerst de alcohol te proberen op een onzichtbaar stukje bank. Na één minuut wachten kunt u er zeker van zijn of de alcohol wel of niet schadelijk is voor uw bankstel. De beste alcohol die wordt aangeraden is isopropyalcohol met een oplossing van 90%. Een oplossing van 70% kan eventueel ook, maar geef de isopropyalcohol met een oplossing van 90% prioriteit wanneer u uw slagingskans wilt vergroten.

Na het aanbrengen en laten intrekken van de alcohol is het de bedoeling dat u de plek schoon maakt en de stof met water weer afveegt. Hiermee verwijdert u de alcohol uit de bank. Na het gebruik van water droogt u de plek met een handdoek. Wanneer de vlek hierna nog niet volledig weg is, dan herhaalt u dit proces opnieuw tot dit wel het geval is.

Banklatenreinigen.com

Mocht u na deze stappen nog steeds niet de inktvlekken zelfstandig uit uw bank kunnen/willen verwijderen, dan bieden wij van banklatenreinigen.com met liefde onze diensten aan. Wij hebben alleen maar intern opgeleide werknemers in dienst, die allemaal gespecialiseerd zijn in het verwijderen van vlekken op banken. Wij zorgen ervoor dat uw bank met de beste apparatuur wordt schoongemaakt en geΓ―mpregneerd. U bent verzekerd van een professionele en zorgvuldige aanpak bij banklatenreinigen.com. Wanneer u gebruik wil maken van onze diensten, neem dan contact met ons op. Op deze manier kunnen we u zo snel mogelijk helpen om uw bank te reinigen en inkt vlekken te verwijderen.

Twijfelt u of we ook bij u in de buurt actief zijn? Dan halen wij deze twijfel graag bij uw weg Wij zijn onder andere actief in Maastricht, Amsterdam, Haarlem, Assen, Nijmegen Leiden, Delft, Eindhoven, Middelburg en nog veel meer plekken in Nederland actief. Op al deze plekken kunnen wij op uw bankstel inkt verwijderen. Neem een kijkje op onze website om al onze locaties te bekijken.

Bereken hieronder gratis de prijs voor uw bank.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe