πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Hoe krijg je kattenpis uit de bank

Katten staan bekend als ondeugende en stiekeme wezens. Vaak komen deze ondeugende streken door een reden. Een van deze redenen is dat de kat ongelukkig is. De kat gaat zich dan anders gedragen, dan dat u gewend bent. Een voorbeeld hiervan is dat uw kat op de bank plast. In eerste instantie bent u geneigd geΓ―rriteerd te raken, zonder de reden te weten waarom je kat dit doet. Maar hoe voorkomt u dan dat uw kat op de bank plast en hoe krijg je deze kattenpis uit de bank? Lees dit artikel om uit te vinden hoe u dit het beste kunt doen!

Waarom plast mijn kat op de bank?

Er zijn verschillende redenen waarom uw kat op de bank plast. Een reden kan zijn dat uw kat u iets probeert te vertellen, bijvoorbeeld dat hij niet blij is met zijn kattenbak of dat hij zich gestrest voelt. Uw kat is dan niet gelukkig in zijn huidige leefomstandigheden. Er zijn meerdere signalen om te kunnen zien of uw kat gelukkig is. Bijvoorbeeld: krabben aan meubels, verstoppen, vechten of een verminderde eetlust. Houd dus goed in de gaten of uw kat gelukkig is en wat hier eventueel aan gedaan kan worden.

Een andere reden kan zijn, dat uw kat gewoon zijn territorium markeert door op de bank te plassen. Hiermee wil de kat aangeven dat dit van hem is en hier geen andere dieren welkom zijn. Als u uw kat via de dierenbescherming uit het asiel heeft gehaald kan het zijn dat deze de eerste weken nog erg moet wennen aan de nieuwe omgeving. Kattenplas op de bank kan in de eerste weken daarom nog vaak voorkomen. Β 

Wat de reden ook is, het is belangrijk dat u actie onderneemt en uitzoekt hoe u uw kat kunt laten ophouden met op de bank plassen. Kattenpis uit de bank halen kan namelijk erg moeilijk zijn. Door vroeg te beginnen met het afleren van kattenplas op de bank voorkomt u moeilijkheden op een latere leeftijd.

Kattenpis uit de bank krijgen

Als uw kat wel eens op de bank heeft geplast, dan vraagt u zich misschien af hoe u de kattenpis uit bank krijgt. Het goede nieuws is dat er verschillende manieren zijn om dit te doen. Om de kattenpis uit uw bank te halen, kunt u beginnen met het reinigen van de sproeiplek met warm water en zeep of alcohol. Gebruik geen bleek! Hierdoor worden katten juist aangetrokken om opnieuw te sproeien. Kattenpis uit uw bank krijgen met baking soda of biotex is ook mogelijk. Dit is vooral te gebruiken om de urine van de bank te verwijderen, wanneer de plas nog niet droog is. U kunt ook proberen een oplossing van azijn en water te gebruiken om de bank schoon te maken. Het wordt ook aangeraden een reukverdrijver te gebruiken om van de urinegeur af te komen. Op deze manier wordt de kat niet gelokt om hier opnieuw te plassen.

Kattenpis uit bank krijgen met hulp

Bovenstaande oplossingen om kattenpis uit de bank te krijgen zijn helaas vaak niet diep en grondig genoeg. Vooral als uw kat regelmatig plast zult u zich afvragen: Hoe krijg je kattenpis uit de bank? Als u echt een grondige reiniging van uw bank wilt, dan kunt u bij ons kiezen om uw bank te laten stomen. Met stoomreiniging zorgen wij ervoor dat we alle kattenpis uit de bank halen. Stoomreiniging is namelijk een echte dieptereiniging die veel dieper gaat dan het oppervlakkig reinigen van uw bank. Heeft u dus regelmatig kattenplas op de bank? Kies dan voor een grondige reiniging door banklatenreinigen.com.

Tips om kattenplas op bank te voorkomen

Aangezien kattenplas op de bank echt niet fijn is, is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen voor de toekomst. Er zijn een paar dingen die u kunt doen om te voorkomen u weer kattenpis uit bank moet halen. Een daarvan is ervoor te zorgen dat uw kat een schone kattenbak heeft en dat hij die altijd gebruikt. U kunt ook proberen een speciale “kattenzone” in uw huis te creΓ«ren waar uw kat zich kan ontspannen en op zijn gemak voelt. Door het creΓ«ren van een kattenzone beperkt u de mogelijkheden voor de kat om te plassen. Een ander hulp middel dat kan voorkomen dat een kat op de bank plast is kattenkruid (catnip). Deze stof prikkelt bepaalde cellen achterin de neus van de kat. Dit kan vervolgens euforisch of rustgevend werken. Dit zal ervoor zorgen dat uw kat niet meer bezig is met plassen op de bank.

Uiteindelijk is het vooral belangrijk dat uw kat gelukkig is. Wanneer u kattenplas op de bank blijft houden is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te verwijderen. Vervolgens kunt ervoor zorgen dat uw kat de behoefte niet meer heeft om op de bank te plassen. Als u zeker wilt zijn dat het niet aan de bank ligt, dan kunt u ook nog altijd uw bank laten reinigen. Dit haalt alle geuren uit de bank en maakt uw bank weer helemaal fris. Met de dieptereiniging van banklatenreinigen.com bent u dan ook weer verzekerd van een kattenplasvrije bank!

Bereken hieronder gratis de prijs voor het laten reinigen van de kattenpis uit uw bank.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe