🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Kan ik mijn bankstel stomen?

Een van de grootste irritatiefactoren is het hebben van een vieze bank. Een bank is natuurlijk een van meest gebruikte meubelstukken in uw huis. Hier komt namelijk iedereen samen, zowel familieleden als uw huisdieren. Het is dan ook jammer wanneer u geurtjes of vlekken begint te zien. Een bank gemaakt van stof is een magneet voor vlekken en haren. Een manier om uw bank te reinigen is door middel van stomen. Het grote voordeel van een bankstel stomen is dat het niet alleen vlekken verwijderd, maar dat het ook de vieze geurtjes uit uw bank haalt. Ben u nu op zoek naar een bedrijf die uw bankstel laten stomen? Zoek dan vooral niet verder. Wij, bij banklatenreinigen.com kunnen u voorzien van alle gemakken wanneer het aankomt op het reinigen van uw bank. Hieronder leest u hoe wij te werk gaan.

Bankstel laten stomen? Eerst stofzuigen

Het is belangrijk dat uw bank vrij is van haren, kruimels en andere vreemde stofjes. Wij gebruiken hier een speciale stofzuiger voor. Naast de stofzuiger komen wij alleen opdagen met hoogstaande producten en intern opgeleide medewerkers die precies weten hoe ze uw bank weer schoon krijgen. Wanneer wij niet zouden stofzuigen en deze viezigheid weg zouden halen dan kan het zijn dat er vlekken ontstaan wanneer wij beginnen met het stoomproces. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw vlekken in de bank smelten. Een bankstel stomen kan dus alleen nadat wij deze eerst grondig hebben schoongemaakt met onze stofzuiger.

De stof controleren

Bij het gebruik van een stoomreiniger wordt er gewerkt met heet stoom. Wij controleren of uw bank wel geschikt is voor deze hitte. Mochten wij erachter komen dat we uw bank hierdoor beschadigen dan zullen wij niet te werk gaan met de stoomreiniger. Een bankstel stomen doen wij dus alleen als wij zeker weten dat uw bank hiervoor geschikt is. Mocht u zelf willen weten of uw bank bestemd is om gestoomd te worden, dan kan u eventueel op zoek naar een label die aan uw bank zit, waar u deze informatie kan vinden. Bij de letters S en X is uw bank niet bestemd voor een stoomreiniger. Bij de letter W is wel het veilig om uw bank te laten stomen.

Kleurbehoud gegarandeerd

Een bankstel stomen doen wij ook alleen als we kleurbehoud voldoende kunnen garanderen. Deze stap gaat dus eigenlijk hand in hand met het controleren van de stof. Het is namelijk belangrijk om de echtheid van de kleur te controleren. Het kan dan ook zo zijn dat door de hitte uw bank een andere kleur krijgt, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Als wij een bankstel stomen dat hiervoor niet geschikt is, dan kunnen kleuren vervagen of zelfs uitlopen. Ook op het gebied van kleurbehoud zullen wij dus voorzichtig te werk gaan.

Bankstel laten stomen

Nadat wij groen licht hebben en de bank vrij hebben van kruimels, stofjes, haren en de bank hebben gecontroleerd op het hebben van de juist stof en kleur, kunnen wij beginnen met het bankstel stomen. Wij kunnen u verzekeren dat wij alleen maar met de beste apparatuur te werk gaan die uw bank grondig kan stomen, zodat u achterblijft met een prachtig resultaat. Een bankstel laten stomen doet u dan ook het beste bij banklatenreinigen.com door onze vakkundig personeel.

Reinigingsmiddelen

Bij het stomen van uw bankstel komt niet alleen de hete stoom aan te pas. Wanneer u bijvoorbeeld een vloer stoomt dan is dit in veel gevallen genoeg, maar u bank moet voorzien worden van wat meer aandacht. Bij het stomen van uw bank komen ook reinigingsmiddelen te pas. We proberen namelijk te voorkomen om te vaak over de bekleding heen te gaan. Het gevolg hiervan kan zijn dat de stof dan te nat wordt, waardoor het drogingsproces een stuk langer wordt. Een bankstel stomen doen wij dus met hoogwaardige reinigingsmiddelen die snel en effectief hun werk doen.

Drogen na bankstel stomen

Bij zelfstandig stomen wordt het altijd aangeraden om uw bank zeker 12 uur te laten drogen. Bij andere bedrijven moet u ook vaak nog een hele poos wachten voordat u, uw bankstel weer optimaal kunt gebruiken. Nadat wij klaar zijn met uw bankstel stomen, is de wachttijd bij ons minimaal. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van uw favoriete meubel in uw huis.

Mocht u nu niet alleen op zoek zijn naar een bedrijf die uw bankstel kan stomen, maar heeft u bijvoorbeeld ook een vloerkleed, matras of andere zitmeubelen die ook weer een schoonmaakbeurt nodig hebben? Of heeft u tips nodig voor het grondig reinigen van uw bank naar aanleiding van stift of een stinkende hondengeur? In al deze gevallen weet banklatenreinigen.com u te helpen. Neem een kijkje op onze website en vraag een gratis offerte aan.

Bereken hieronder gratis de prijs voor het laten reinigen van uw bankstel door ons!

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe