🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Matras laten reinigen

🇳🇱🇧🇪

Matras laten reinigen door een expert? Wij kunnen vlekken in uw bank verwijderen of uw matras vrij maken van geuren, stof en huisstofmijt. Wij kunnen uw matras reinigen in combinatie met uw bankstel!

Al onze matras reinigen behandelingen zijn antibacterieel. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen direct een prijs op maat aan u geven.

Gratis prijs berekenen

⏳ In minder dan 1 minuut

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

Gratis vrijblijvende offerte

Offerte binnen 1 uur

✅ Binnen 2 seconden reactie

Geen voorijkosten

De nummer #1 in Nederland voor het laten reinigen van uw matras

En op deze manier krijgen we uw matras weer últra schoon 😍

Yep, ook wij blijven keer op keer kijken naar dit filmpje! ⬇️

👏

Een belangrijk kenmerk van de dienst die wij aanbieden

Na iedere matras reiniging is de droogtijd van uw matras bij ons slechts 3 tot 6 uur, waar dit bij concurrenten minimaal 12 uur is. Dit komt omdat wij gebruik maken van dé beste apparatuur beschikbaar op de markt. We hebben hier zéér in geïnvesteerd!

Experts

Uw matras is in uitstekende handen bij onze intern opgeleide experts. Wij werken niet met externe bedrijven.

Direct plek

We werken met een korte planning zodat u binnen enkele dagen altijd uw matras kunt laten reinigen door onze experts.

+1 Milieu

We werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Dat is sowieso een +1 voor het milieu! Dat voelt goed!

Dieptereiniging

We maken gebruik van een dieptereiniging om het diepste vuil uit uw matras los te weken en  vervolgens trekken we het vuil eruit met onze stoomreiniger. 

Dit zijn onze verbluffende matras reinigen resultaten

Matras laten reinigen

Je matras is waarschijnlijk een van de dingen in je huis waar je de meeste tijd op doorbrengt. Per nacht lig je gewoonlijk namelijk zeker enkele uren te slapen op je matras. Door de grote hoeveelheid tijd die je doorbrengt op je matras, is het soms ook wel eens fijn om het matras te laten reinigen. Een matras laten reinigen kunnen wij heel goed bij banklatenreinigen.com door onze jarenlange ervaring in dieptereiniging. Neem snel een kijkje op banklatenreinigen.com om er achter te komen wat de mogelijkheden zijn.

Waarom een matras laten reinigen?

Zoals gezegd is een matras een van de meest gebruikte voorwerpen in ons huis. Toch worden matrassen over het algemeen nauwelijks schoongemaakt. Door hoeslakens en andere beschermlagen zijn matrassen vaak enigszins beschermd, maar toch kunnen ook matrassen vies worden. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen namelijk een tv in de slaapkamer, waardoor een bed ook steeds vaker gebruikt wordt als een bank. Zo kan het zeker wel eens voorkomen dat er wordt geknoeid met eten of drinken. Het matras laten reinigen is op zo’n moment wel zo hygiënisch, vooral als je er iedere avond weer op moet slapen.

Wat ook goed is om te realiseren is dat je lichaam vaak veel vocht verliest tijdens het slapen. Vooral in de zomermaanden kan het wel eens voorkomen dat je meer zweet. Door het matras te laten reinigen zorg je weer voor een schoon matras zonder alle viezigheden. Een bijkomend effect is ook dat nare geurtjes verwijderd worden uit het matras. Zo kan het knoeien van eten of drinken zorgen voor vervelende geurtjes in het matras. Slapen op een matras dat niet lekker ruikt is natuurlijk niet fijn. Je matras laten reinigen is dus eigenlijk een super oplossing voor zowel nare geurtjes alsmede viezigheden in het matras.

Bij banklatenreinigen.com altijd geholpen door experts

Als je bij banklatenreinigen.com je matras wilt laten reinigen, dan word je altijd geholpen door experts. Al onze experts zijn intern opgeleid om jouw matras zo goed mogelijk schoon te maken. Wij werken dan ook niet met externe bedrijven. Als bedrijf hebben wij al jarenlange ervaring in banken reinigen, maar ook een matras laten reinigen kunnen wij als geen ander.

Matras laten reinigen met dieptereiniging

Een matras laten reinigen bij banklatenreinigen.com wordt altijd zeer grondig en nauwkeurig gedaan. Door middel van dieptereiniging wordt jouw matras weer helemaal schoon. Een matras laten reinigen gebeurt bij ons in een aantal stappen. Zo beginnen we met het borstelen van het matras zodat het diepe vuil in het matras goed loskomt. Vervolgens gaan we aan de slag met de dieptereiniging door middel van stoom. De stoom wordt met een hoge druk toegepast waardoor al het vuil goed loskomt. Nadat de dieptereiniging heeft plaatsgevonden, impregneren wij het matras ook nog eens volledig gratis. Door middel van impregnatie heeft het matras laten reinigen nog meer nut. Er komt nu namelijk een extra laagje over het matras heen waardoor vuil er minder snel intrekt. Zo is je matras niet alleen gereinigd, maar ook extra goed beschermd voor de toekomst. Het is dan ook zeker niet nodig om je matras vaak te laten reinigen. De impregnatie zorgt er daarnaast voor dat dit nog minder vaak nodig is. Onze werkwijze zorgt dus voor zowel het schoonmaken als ook het beschermen van jouw producten.

Matras laten reinigen in combinatie met je bank laten reinigen

Bij banklatenreinigen.com kun je je matras alleen laten reinigen in combinatie met het laten reinigen van een bank. Wil jij dus graag je bank laten reinigen? Dan kun je dit gelijk combineren met een schoonmaak van jouw matras. Je kunt bovenaan deze pagina een gratis offerte laten maken voor zowel de bank alsmede het matras. Daarnaast kunnen wij ook bijvoorbeeld stoelen laten reinigen. Ben jij dus op zoek naar een bedrijf dat jouw bank en matras wilt reinigen, zodat ze weer goed schoon worden ? Dan zit je bij banklatenreinigen.com zeker aan het goede adres.