🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Matras laten reinigen

🇳🇱/🇧🇪

Wilt u uw matras laten reinigen door een expert? Wij kunnen vlekken uit uw bank verwijderen of uw matras vrij maken van geuren, stof en huisstofmijt. Ook kunnen wij uw matras reinigen in combinatie met uw bankstel! 

 

Al onze matras reinigen behandelingen zijn antibacterieel. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen direct een prijs op maat aan u geven.

Gratis prijs berekenen

⏳ In minder dan 1 minuut

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

Gratis vrijblijvende offerte

Offerte binnen 1 uur

✅ Binnen 2 seconden reactie

Geen voorijkosten

De nummer #1 in Nederland voor het laten reinigen van uw matras

En op deze manier krijgen we uw matras weer últra schoon 😍

Yep, ook wij blijven keer op keer kijken naar dit filmpje! ⬇️

👏

Een belangrijk kenmerk van de dienst die wij aanbieden

Na het reinigen van uw matras is de droogtijd bij ons slechts 3 tot 6 uur, waar dit bij concurrenten minimaal 12 uur is. Dit komt omdat wij gebruikmaken van dé beste apparatuur beschikbaar op de markt. We hebben hier zéér in geïnvesteerd!

Experts

Uw matras is in uitstekende handen bij onze intern opgeleide experts. Wij werken niet met externe bedrijven.

Direct plek

We werken met een korte planning zodat u binnen enkele dagen altijd uw matras kunt laten reinigen door onze experts.

+1 Milieu

We werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Dat is sowieso een +1 voor het milieu! Dat voelt goed!

Dieptereiniging

We maken gebruik van een dieptereiniging om het diepste vuil uit uw matras los te weken en  vervolgens trekken we het vuil eruit met onze stoomreiniger. 

Dit zijn onze verbluffende matras reinigen resultaten

Matras reinigen

Uw matras is waarschijnlijk een van de dingen in uw huis waar u de meeste tijd op doorbrengt. Per nacht ligt u gewoonlijk namelijk minimaal zeven uur te slapen op uw matras. Door de grote hoeveelheid tijd die u hierop doorbrengt, is het soms ook wel eens fijn om deze te laten schoonmaken. Een matras reinigen kunnen wij heel goed bij Banklatenreinigen.com, dankzij onze jarenlange ervaring in dieptereiniging. Neem snel een kijkje op banklatenreinigen.com om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn.

Waarom een matras laten reinigen?

Zoals gezegd is een matras een van de meest gebruikte voorwerpen in ons huis. Toch worden matrassen over het algemeen nauwelijks schoongemaakt. Hoeslakens en andere beschermlagen bieden enigszins bescherming, maar toch kunnen ook matrassen vies worden. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen namelijk een tv in de slaapkamer, waardoor een bed ook steeds vaker gebruikt wordt als een bank. Zo kan het zeker wel eens voorkomen dat er wordt geknoeid met eten of drinken. Het matras laten reinigen is op zo’n moment wel zo hygiënisch, vooral als u er iedere avond weer op moet slapen.

Wat ook goed is om te realiseren, is dat uw lichaam vaak veel vocht verliest tijdens het slapen. Vooral in de zomermaanden kan het wel eens voorkomen dat u meer zweet. Door het matras te reinigen zorgt u dat deze schoon wordt, zonder alle viezigheden. Een bijkomend effect is dat ook nare geurtjes verwijderd worden uit het matras. Het knoeien van eten of drinken kan namelijk zorgen voor vervelende geurtjes. Slapen op een matras dat niet lekker ruikt, is natuurlijk niet fijn. Uw matras laten reinigen is dus eigenlijk een super oplossing voor zowel nare geurtjes alsmede viezigheden.

Bij banklatenreinigen.com altijd geholpen door experts

Als u bij Banklatenreinigen.com uw matras laat reinigen, dan wordt u altijd geholpen door experts. Al onze experts zijn intern opgeleid om uw producten zo goed mogelijk te behandelen. Wij werken dan ook niet met externe bedrijven. Als bedrijf hebben wij jarenlange ervaring in banken reinigen, maar ook een matras reinigen kunnen wij als geen ander. Hulp nodig in Utrecht, Friesland en omgeving? Ons gaat geen brug te ver!

Matras reinigen met stoomreiniger

Wij maken voor het reinigen van uw matras gebruik van dieptereiniging. Door het matras te reinigen met een stoomreiniger wordt deze weer helemaal schoon. De dieptereiniging gebeurt bij ons in een aantal stappen. Zo beginnen we met het borstelen van het matras zodat het diepe vuil goed loskomt. Vervolgens gaan we aan de slag met de dieptereiniging middels stoom. De stoom wordt met een hoge druk toegepast waardoor al het vuil goed loskomt. Het matras reinigen met een stoomreiniger is dus erg effectief.

Nadat de dieptereiniging heeft plaatsgevonden, impregneren wij het matras ook nog eens volledig gratis. Door middel van impregnatie heeft het reinigen nog meer nut. Er komt nu namelijk een extra laagje overheen waardoor vuil er minder snel intrekt. Zo is deze niet alleen gereinigd, maar ook extra goed beschermd voor de toekomst. Het is dan ook zeker niet nodig om deze vaak te laten reinigen. Kortom, onze werkwijze zorgt voor zowel het schoonmaken als het beschermen van uw producten.

Matras laten reinigen in combinatie met je bank laten reinigen

Bij banklatenreinigen.com kunt u uw matras alleen laten reinigen in combinatie met het laten reinigen van een bank. Wilt u dus graag uw bank laten reinigen? Dan kunt u dit gelijk combineren met een schoonmaak van uw matras. U kunt bovenaan deze pagina een gratis offerte laten maken voor zowel de bank alsmede het matras. Daarnaast kunnen wij ook bijvoorbeeld stoelen laten reinigen. Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat uw bank en matras wilt reinigen, zodat deze weer goed schoon worden? Dan bent u bij banklatenreinigen.com zeker aan het goede adres.