πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Alles wat u moet weten over shamporellen

Een techniek die zich goed leent voor het schoonmaken van tapijten en banken is shamporellen. Hoe werkt deze techniek en wat zijn de voordelen? In deze blog leest u alles wat u moet weten over shamporellen.

Wat is shamporellen?

Shamporellen is een reinigingstechniek waarbij warm water wordt gecombineerd met een kwalitatief reinigingsmiddel en onder hoge druk in de bekleding wordt gespoten, waarna het vuil en het schoonmaakmiddel worden weggezogen met een krachtige zuiger. Dankzij het shamporellen wordt uw bank, tapijt, kleed of vloerbedekking weer mooi schoon en fris ruikend.

Shamporellen is een vorm van dieptereiniging en vormt de tweede stap van onze werkwijze om uw bank te reinigen. Het shamporellen van de bank wordt vooraf gegaan door een voorbehandeling en gevolgd door een gratis impregnatie.

Hoe werkt shamporellen?

Met hoge druk stoom wordt er water aangebracht op het te reinigen onderdeel of meubelstuk. Vervolgens wordt er een reinigingsmiddel aangebracht en wordt het onderdeel geschrobd. Hierna wordt er weer met de hoge druk gespoten en tegelijkertijd wordt het losgekomen vuil afgezogen. Dit is een zeer effectieve vorm van dieptereiniging waarmee ook vlekken en oneffenheden kunnen worden verwijderd.

Professionele bank reiniging

Waarom uw bank laten shamporellen?

Banken worden veelvoudig gebruikt en ondergaan meer slijtage dan u denkt. Vrijwel iedere dag wordt er op de bank gezeten, soms door alle gezinsleden onder het genot van een hapje en drankje. Hierdoor vangt uw bank verschillende vuiltjes, lichaamsoliΓ«n, kookluchtjes en stof op. Middels shamporellen kunnen wij uw bank ontdoen van al dit vuil en deze nare geurtjes.

Uw bank lijkt na de dieptereiniging weer als nieuw. De vlekken zijn verwijderd en hij ruikt weer lekker fris! Door uw bank regelmatig professioneel te laten reinigen, verlengt u de levensduur van uw bank en hoeft u minder snel een nieuwe bank aan te schaffen. Persoonlijk zijn wij ervan overtuigd dat shamporellen één van de beste manieren is om uw bank grondig, snel en effectief te reinigen.

Heeft u ook pluisjes op uw bank aangetroffen als gevolg van bijvoorbeeld slijtage? Deze pilling kunt u ook makkelijk verwijderen om uw bank weer als nieuw te laten uitzien. Hoe u dit doet, leest u hier.

Laat het shamporellen van uw bank aan ons over

Genoeg redenen dus om uw bank (of vloerbedekking) te laten shamporellen. U kunt dit het beste overlaten aan een ervaringsdeskundige. Deze kan bepalen of uw bank geschikt is voor deze vorm van dieptereiniging. Namelijk niet ieder type stof bekleding mag worden behandeld met water of een wasmiddel. Zo moet een suède bank op een andere manier worden schoongemaakt dan een leren of stoffen bank bijvoorbeeld.

Onze specialisten hebben ruime ervaring met het gebruik van een stoomreiniger en reizen op dagelijkse basis door het hele land voor het reinigen van banken. Wij weten dus precies op welke manier wij uw bank het beste schoon kunnen krijgen. Wij reinigen uw bank grondig en snel. Door de speciale droogtechniek die wij gebruiken, hoeft u na de reiniging slechts drie uur te wachten tot u uw bank weer kunt gebruiken. Bovendien gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke producten voor de reiniging van uw bank en hebben wij al binnen enkele dagen tijd voor de reiniging van uw meubel.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het shamporellen van uw bank. Ook voor het shamporellen van uw tapijt of vloerbedekking en het reinigen van uw vloerkleed bent u bij ons aan het juiste adres. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Bank reinigen resultaat voor en na

Bereken hieronder gratis de prijs voor uw bankstel reiniging met een GRATIS impregnatie.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe