πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Hoe kan ik stift verwijderen uit mijn bank?

U komt er helaas achter dat er met stift op uw geliefde bank getekend is. Wellicht is het u zelf overkomen, maar alles wat momenteel telt is het verwijderen van de stiftvlek uit uw bank. Gelukkig zijn hier een aantal tips voor. Probeer wel zo snel mogelijk in actie te komen en laat de vlek niet te lang intrekken, hierdoor zal het proces alleen maar moeilijker worden.Β 

Mocht u nu niet helemaal overtuigd zijn van uw eigen schoonmaakcapaciteiten, of bent u bang dat u met de tips alleen maar meer vlekken op uw bank maakt, dan kan u altijd gebruik maken van een professionele dienst. Bij banklatenreinigen.com zorgen wij ervoor dat uw bank met de beste apparatuur en door het beste opgeleide personeel wordt behandeld en schoongemaakt. Wanneer u kiest voor het zelfstandig schoonmaken van uw bank, dan zijn hier wat tips om uw bank weer schoon te krijgen.

Stift verwijderen bankstel

Het is erg belangrijk om te vermelden dat bij elke product dat u wil gaan gebruiken voor het schoonmaken van vlekken op uw bank, dat u eerst het product op een onzichtbaar stukje op uw bank uitprobeert. Denk dan bijvoorbeeld aan de achterkant of zijkant van de bank, mits die niet zichtbaar is. Breng het product eerst aan op dit stuk van bank om te kijken of er geen blijvende vlekken achterblijven. Ook wanneer u besluit om met meerdere lagen van het product schoon te maken, altijd eerst uitproberen op een onzichtbaar stuk op de bank.

Een tip is het gebruiken van deodorant. U kunt de deodorant over de viltstiftvlekken sprayen of rollen. Veeg daarna de aangebrachte deodorant weg met een doekje of keukenpapier. Wanneer blijkt dat de deodorant niet gewerkt heeft, dan kan u ook gebruik maken van nagellakremover. Let wel nogmaals op dat de nagelremover niet te veel bijt in uw bank. Nagellakremover is namelijk iets sterker. Breng een kleine hoeveelheid nagellakremover aan op een wattenstaafje en ga hiermee te werk.

Voor andere opties kan u ook nog gebruik maken van lijmverwijderaar of spiritus. De lijmverwijderaar kunt u het beste aanbrengen op een wattenstaafje en de spiritus op keukenrol. Het is van groot belang dat u met de meeste producten niet direct contact maakt met de bank. Dit geldt voor de nagellakremover, lijmverwijderaar en spiritus. Door het direct aan te brengen zal u blijvende vlekken creΓ«ren. Breng daarom altijd zo weinig mogelijk product aan op een wattenstaafje of op keukenpapier. Daarbij is het vrijwel ook altijd cruciaal dat u niet over de vlek gaat wrijven, maar dat u dept. Hierdoor voorkomt u dat u de vlek niet uitveegt.

Direct de prijs berekenen voor een professionele reiniging

Het is gratisΒ en geheel vrijblijvend en u ontvangt binnen 1 minuut een prijsopgave van ons. Wij komen bij u op locatie om de reiniging uit te voeren.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

Stift verwijderen bank stof

Een ultieme tip voor het verwijderen van stift op uw bank is het gebruik van witte azijn. Ondanks dat azijn een zuur is, heeft het maar een milde werking op uw bank, waardoor het een geschikt middel is om vlekken uit uw bank te krijgen. Zorg ervoor bij het gebruik van witte azijn dat de volledige vlek nat is van de azijn. Leg hierna een handdoek op de vlek en druk met uw hand op de vlek. Wederom is bij deze hantering ook belangrijk dat u dept en niet wrijft.

Naast het gebruik van witte azijn, bij het verwijderen van stift op uw bankstel, kunt u er ook voor kiezen om een spray te gebruiken die specifiek gemaakt zijn voor het verwijderen van vlekken op uw bankstel. Deze sprays zijn op talloze websites te krijgen. Let er wel op dat u een spray pakt die geschikt is voor een stoffen bank.

Verwijderen stift bank leer

Het verwijderen van vlekken op uw leren bank wordt een lastigere kwestie. Er bestaan natuurlijk verschillende soorten leer. Heeft u een bank die onbewerkt leer heeft, dan wordt er eigenlijk altijd aangeraden dat u gebruik maakt van een professionele dienst die voor u de bank komen schoonmaken. Zij zijn opgeleid en hebben ook de kennis om uw bank op de juist manier en met de juiste producten schoon te maken.

Heeft u een bank die bewerkt leer heeft, dan kan u eventueel met eigen middelen aan de haal, maar wees wel voorzichtig. Zoals vermeld zijn lerenbanken een stuk lastiger om schoon te krijgen. Er bestaan een aantal reinigingsproducten die u wellicht kan gebruiken, maar probeer bij het schoonmaken van een leren bank eigenlijk alleen gebruik te maken van producten die echt alleen bedoeld zijn voor leer. Hiermee loopt u het minste risico bij het verwijderen van stift uit uw bankstel.

Stift verwijderen bank door banklatenreinigen.com

Zoals al eerder vermeld kan u voor het schoonmaken van uw bank ook terecht bij banklatenreinigen.com. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van banken, vloerkleden, matrassen en andere meubels. Wij verwijderen niet alleen stiftvlekken, ook ongelukken als urinevlekken en nare geurtjes kunt u verwijderen. Meer informatie hierover vindt u in onze blog over het verwijderen van urinevlekken en onze blog over het verwijderen van nare geurtjes.

Al ons personeel is intern opgeleid en beschikt over de juiste kennis om uw bank schoon te maken. Daarbij maken wij alleen maar gebruik van de beste producten en apparaten. Wij voegen ook de service impregneren toe aan het schoonmaken van uw bankstel. Impregneren zorgt ervoor dat uw bank met een laagje beschermd wordt tegen toekomstige vlekken.Β 

Bereken hieronder gratis de prijs voor uw bank.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe