πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Stoffen bank schoonmaken met azijn

Een stoffen bank schoonmaken met azijn is iets wat redelijk veel mensen doen. Het zorgt er immers voor dat bepaalde muffe geuren snel uit de bank verdwijnen. Een misverstand is echter dat mensen denken dat ze de bank met azijn ook volledig schoon krijgen. In deze tekst gaan we daarom dieper in op alles wat met een stoffen bank schoonmaken met azijn te maken heeft. Vervolgens kijken we ook nog even naar een (beter) alternatief.

Is een stoffen bank schoonmaken met azijn zinvol?

Een stoffen bank schoonmaken met azijn is in de basis zeker zinvol. Het helpt namelijk met het verwijderen van nare luchtjes die zich in de bank hebben genesteld. Op de korte termijn biedt dit een oplossing om een dergelijk probleem te verhelpen. Vul een plantenspuit bijvoorbeeld voor de helft met water en voor de helft met azijn. Spuit dit op de bank en laat het vervolgens even intrekken.

Echter is hier sprake van een β€˜maar’..

Een stoffen bank schoonmaken met azijn betekent niet dat je de bank ook echt schoonmaakt. Dit heeft te maken met de hardnekkige natuur van vuil dat in de bank trekt. Zo is azijn handig om het oppervlak van een bank enigszins fris te krijgen. Maar het dan niet meteen echt schoon. Hier heb je flink wat grondigere middelen voor nodig. Zeker wanneer je niet aan de gang wilt blijven met je azijn.

Professioneel schoonmaakbedrijf inhuren vs stoffen bank schoonmaken met azijn

En zo komen we al snel terecht bij een vergelijking. Het is zeer relevant om ook zelf naar deze vergelijking te kijken. Aan de ene kant hebben we een stoffen bank schoonmaken met azijn. Aan de andere kant het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf om de bank schoon te krijgen.

Het fijne van een stoffen bank schoonmaken met azijn is natuurlijk dat het redelijk goedkoop en makkelijk is. De meeste mensen hebben azijn zelf al in huis. Een enorm nadeel is natuurlijk dat de bank niet echt schoon wordt. Het is hetzelfde als dweilen met de kraan open.

De voordelen van een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren, zijn dan ook veel uitgebreider. Ze overtuigen menig persoon om toch voor deze optie te kiezen. Hou daarbij bijvoorbeeld de volgende punten in je achterhoofd:

Verwijderen bacteriΓ«n en virusdeeltjes

Daarbij kiezen we bovendien voor een extra diepe reiniging. Dit houdt in dat we zelfs de dieper gelegen onderdelen van de bank grondig schoonmaken. We bereiken dit doel bijvoorbeeld door te werken met een speciale borstel. Tijdens de voorbehandeling maken we met de borstel allerlei vuil los uit te bank. Zelfs vuil dat met het blote oog lastig is te zien. Vervolgens gaan we met een stoomreiniger aan de slag om al dit vuil op te ruimen. Een zeer efficiΓ«nte werkwijze.

Aanbrengen beschermlaag

Nadat we klaar zijn met schoonmaken, kiezen we er speciaal voor om een stap extra te zetten. Dit doen we door de bank ook nog even te impregneren. Door een stoffen bank namelijk te impregneren, wordt deze in het vervolg een stuk minder snel vies. De extra beschermlaag stoot vuil af en zorgt ervoor dat het niet eenvoudig in de stoffen bank nestelt. Wist je bovendien dat we dit impregneren gratis uitvoeren? Concurrenten vragen hier soms wel tot €100 voor.

Korte droogtijd

Ook onderscheiden we onze dienstverlening door te werken met een zeer korte droogtijd. Normaal gesproken zie je dat een bank na een grondige schoonmaak als deze flink lang moet drogen. Dit is bijzonder onhandig, omdat je de bank gedurende die periode dus niet echt kunt gebruiken. Vaak gaat dit dan om zo’n 12 uur. Bij banklatenreinigen.com is dit helemaal anders. Wij werken met een droogtijd van slechts 3 uur. Zodoende hoef je nooit lang te wachten om de bank alweer in gebruik te nemen. Een fijne gedachte. Zeker wanneer je de stoffen bank eigenlijk iedere dag wel urenlang gebruikt binnen het gezin.

Snelle afspraak

Een ander onderdeel waar we specifiek aandacht aan besteden, is het verzorgen van een korte planning. In de praktijk houdt dit in dat we je direct plek bieden. Binnen enkele dagen is een reiniging van de stoffen bank door een van onze experts al mogelijk. Dankzij deze werkwijze hoef je dus nooit heel lang te wachten. In plaats van onnodig lang met een vieze bank te zitten, is deze al snel weer 100% schoon. Iets wat je bij een stoffen bank schoonmaken met azijn niet kan zeggen.

Kost minimale moeite

Tot slot is er nog één heel duidelijk voordeel wanneer je kiest voor een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren. En dat is dat het minimale moeite kost. Een stoffen bank schoonmaken met azijn kost juist wel aardig wat moeite. Vooral ook gezien je het periodiek ieder keer weer moet blijven doen. Een professioneel schoonmaakbedrijf neemt het volledige schoonmaakproces van je over. Wij verzorgen een zeer grondige schoonmaak van de stoffen bank en brengen daarbij dus ook nog eens een beschermlaag aan. Zo is het voor iedereen een absolute win-winsituatie. Je gaat hier nog lang de vruchten van plukken.

Nu een afspraak inplannen

Zit je momenteel dus te denken aan een stoffen bank schoonmaken met azijn? Maar heb je na het lezen van de bovenstaande punten het idee dat een professioneel schoonmaakbedrijf dit een stuk beter doet? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. Gezien onze korte planning is er op de korte termijn dus zeker plek. Wij gaan dan ook graag voor je aan de slag om jouw bank grondig te reinigen. Voor je het weet, ziet jouw stoffen bank er alweer zo goed als nieuw uit. Meer kun je je niet wensen!

Bereken hieronder gratis de prijs voor je bankstel.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe