🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Is het wel een goed idee om je bank schoon te maken met baking soda?

Er wordt wel eens gezegd dat je met baking soda je bank kunt schoonmaken. Maar wacht even voordat je baking soda op je bank gaat gebruiken als je per ongeluk met drinken hebt gemorst of als er om een andere reden vlekken op je bank zitten. In deze blog lees je of het wel zo’n goed idee is om je bank te reinigen met baking soda of dat je beter een andere reinigingsmethode kunt gebruiken.

Is de bank schoonmaken met baking soda een goed idee?

Nee, het is géén goed idee om de bank schoon te maken met baking soda. Wanneer je baking soda gebruikt om je bank schoon te maken, wrijf je de vlek als het ware dieper de stof in, waardoor deze er niet meer goed uit te halen is. De vlek blijft dan permanent zichtbaar. Ook kan het zijn dat er een witte gloed over de bank verschijnt. Het is dan ook absoluut geen goed idee om vlekken of andere oneffenheden te behandelen door baking soda op de bank te wrijven. Door baking soda te gebruiken, wordt je bank er ook niet echt schoner op. Dit kan alleen met een grote, grondige schoonmaak.

Bank reinigen met baking soda vs. professioneel bank laten schoonmaken

Vaak twijfelt men tussen de bank zelf schoonmaken (met baking soda) en dit overlaten aan een professionele partij. Zoals we al hebben verteld, is de bank schoonmaken met baking soda geen geschikte methode om vlekken te verwijderen. Het is veel slimmer om je bank professioneel te laten schoonmaken. Dit heeft namelijk de volgende voordelen:

Dieptereiniging

Kies je ervoor om je bank professioneel te laten reinigen? Dan kies je automatisch voor een dieptereiniging. Althans, dat is hoe wij te werk gaan. Wij zorgen er middels een voorbehandeling voor dat het dieper gelegen vuil uit de bank loskomt. Vervolgens gaan we met een stoomreiniger aan de slag om het vuil onder hoge druk weg te spoelen en weg te blazen. Dit zorgt ervoor dat zelfs het meest hardnekkige vuil geen schijn van kans meer heeft om te blijven zitten. Dit resultaat bereik je niet door de bank schoon te maken met baking soda.

Binnen 3 uur weer droog

Bij Banklatenreinigen zetten wij ons steevast in om onze werkwijze voortdurend te optimaliseren. Hierdoor hebben wij het mogelijk gemaakt om een bank na het reinigen al binnen 3 uur droog te krijgen. Na onze schoonmaakbeurt kun je dus weer zeer snel gebruikmaken van je bank. Dit is wel anders bij onze concurrenten, waar de droogtijd oploopt tot maar liefst 12 uur. Wanneer je je bank zelf gaat reinigen met baking soda loop je eveneens tegen een zeer lange droogtijd aan.

bank schoonmaken met baking soda

Direct de prijs berekenen voor een professionele reiniging

Het is gratis en geheel vrijblijvend en u ontvangt binnen 1 minuut een prijsopgave van ons. Wij komen bij u op locatie om de reiniging uit te voeren.

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

Milieuvriendelijke behandeling

Ook houden wij graag rekening met de wereld waarin we leven. In de praktijk betekent dit dat wij uitsluitend werken met milieuvriendelijke producten en behandelingen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld. Hecht jij ook waarde aan duurzaamheid, kies er dan voor om je bank om professionele wijze door ons te laten schoonmaken.

Gratis impregneren

Een ander voordeel van je bank professioneel laten schoonmaken ten opzichte van de bank schoonmaken met baking soda is het gratis impregneren. Na de professionele reiniging zorgen wij er namelijk voor dat er een coating op de bank wordt aangebracht. Deze onzichtbare coating maakt het vuil veel moeilijker om zich aan de bank te hechten. Met andere woorden; de bank blijft veel langer schoon. Aangezien een beschermlaag zeer effectief en waardevol is gebleken, willen wij impregnatie van de bank gratis aanbieden aan al onze klanten.

Bespaar jezelf de moeite

Een bank goed schoonmaken met baking soda kost veel moeite. Zeker wanneer je deze bezigheid vergelijkt met een afspraak inplannen bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij nemen graag al het werk uit handen en komen bij jou op locatie langs om het gehele reinigingsproces uit te voeren -van de voorbehandeling tot aan het impregneren. Bovendien dekken we de vloer en omringende meubels netjes af, zodat er niets wordt aangetast tijdens de schoonmaakbeurt. Bespaar jezelf een hoop moeite en tijd door het reinigen van je bank uit handen te geven.

Supersnel geholpen

Via Banklatenreinigen.com is het mogelijk om op de korte termijn een afspraak in te plannen. Dus is jouw bank vies en wil je graag snel geholpen worden? Dan kan dit via banklatenreinigen.com zo geregeld worden. Wij kijken er al naar uit om jouw bank uitgebreid schoon te maken.

Nu een afspraak maken

Zat je er dus aan te denken om met baking soda je bank schoon te maken, maar ben je inmiddels van gedachten veranderd? Zie je in waarom het een veel slimmer idee is om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen? Ga dan snel naar onze homepagina, of vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan en ervaar met eigen ogen wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij zorgen ervoor dat jouw bank er weer optimaal uitziet en fris ruikt!

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe