πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Stoffen bank schoonmaken

Een stoffen bank schoonmaken is iets waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Het is onmogelijk om een stoffen bank jarenlang voor de volle 100% schoon te houden. Na verloop van tijd krijg je namelijk altijd te maken met vlekjes, oneffenheden en andere zaken die erop wijzen dat de bank niet helemaal schoon meer is. De enige optie die je dan hebt, is om te kiezen voor de stoffen bank reinigen. En laat dit nu net zijn waar we het bij deze over gaan hebben.

Hoe werkt een stoffen bank reinigen?

Een stoffen bank reinigen is niet iets wat zomaar iedereen even kan. Het vereist een bepaalde expertise om dit precies op de juiste manier aan te pakken. Vandaar dat we bij deze even stil staan bij het correcte stappenplan. Je weet dan precies hoe een professioneel bedrijf een stoffen bank schoonmaken voor je aanpakt. Dit ziet er als volgt uit:

1. Voorbehandeling

Het begint allemaal met de voorbehandeling. Deze is essentieel om de stoffen bank uiteindelijk goed schoon te krijgen. We starten dit proces dan ook met een voorbehandeling middels een borstel. Hierdoor krijgen we beetje bij beetje het dieper gelegen vuil uit de stoffen bank los. Middels milieuvriendelijke behandelspullen maakt dit het een stuk makkelijker om in de vervolgstap de bank daadwerkelijk schoon te krijgen.

2. Dieptereiniging

In de tweede fase is het tijd voor de dieptereiniging. Dit is het moment dat we de stoffen bank ook daadwerkelijk schoon gaan maken. Dit doen we door gebruik te maken van een stroomreiniger. Onder hoge druk gaat het stoom zo alle vlekken en overige oneffenheden eenvoudig verwijderen. Na deze behandeling ziet jouw bank er weer zo goed als nieuw uit.

3. Impregnatie

Echter is dat niet alles. Wij plakken een gratis impregnatie aan ons stappenplan vast. Hierdoor krijgt jouw bank een extra coating. Dit zorgt ervoor dat de stoffen bank een stuk beter beschermd is. Hierdoor is er in de toekomst een stuk minder snel behoefte aan de stoffen bank reinigen. In plaats daarvan heeft deze zijn eigen beschermlaag om langer schoon te blijven.

stoffen bank schoonmaken

Waarom niet zelf stoffen bank schoonmaken?

In sommige situaties denken mensen dat ze zelf in staat zijn om de stoffen bank schoon te maken. Echter blijkt dit in de praktijk lang niet zo eenvoudig als men denkt. Er zijn een hoop voordelen verbonden aan kiezen voor een professional. Je stoffen bank reinigen door te kiezen voor een expert biedt bijvoorbeeld de volgende voordelen:

Je doet een beroep op een ervaringsdeskundige

Met zo’n beetje alles is het fijn om een beroep te doen op iemand die er verstand van heeft. Een ervaringsdeskundige op het gebied van een stoffen bank schoonmaken. Door te kiezen voor banklatenreiningen.com, word je binnen de kortste keren geholpen door iemand met de benodigde ervaring. Een schoonmaker die intussen al honderden stoffen banken weer volledig schoon heeft gekregen. Geeft dat je niet een fijn gevoel? Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat jouw bank niet zo schoon is als je dat je misschien denkt.

Gratis extra impregnatie

Verder is de gratis impregnatie natuurlijk een flinke bonus. Deze extra beschermlaag is precies wat je nodig hebt om de stoffen bank niet snel vies te laten worden. Zo ga je in de toekomst een stuk minder snel behoefte hebben aan een schoonmaker. Zo blijft je bank niet alleen een stuk schoner, maar ga je ook een hoop geld besparen. Het is een extraatje die maar weinig schoonmaakbedrijven aan hun klanten aanbieden. Vooral gezien het bij de meeste bedrijven minimaal €100 kost. Het is dus een cadeautje waar je dankbaar gebruik van maakt!

Maar 3 uur droogtijd

Wat je in de schoonmaaksector vaak ziet, is dat men werkt met een droogtijd van zo’n 12 uur. Dit betekent dus dat je je bank 12 uur lang niet kunt gebruiken nadat je deze hebt laten schoonmaken. Dit is vaak erg onpraktisch. Zeker wanneer je juist op het laatste moment nog even snel de bank schoon wilt krijgen. Bijvoorbeeld omdat je later op de dag een feestje hebt en visite ontvangt. Om je hierbij tegemoet te komen, werken wij met een droogtijd van maar 3 uur. Hierdoor weet je altijd zeker dat je binnen een mum van tijd weer gebruikmaakt van jouw bank.

Zeer diepe reiniging

Verder heeft kwaliteit bij ons de hoogste prioriteit. Daarmee doelen we logischerwijs op de kwaliteit van ons werk. Het is niet ons doel om je bank alleen schoon te laten lijken. Nog veel belangrijker is dat de bank ook echt helemaal schoon is. Dit doel bereiken we middels een zeer diepe reiniging. We zorgen dat zelfs het diepste vuil loskomst en vervolgens onder hoge druk volledig verdwijnt. Zo blijft jouw stoffen bank brandschoon achter. Niet alleen van buiten, maar ook zeker van binnen. Dat is hoe je een stoffen bank schoonmaken pas echt goed aanpakt.

Je hoeft zelf niks te doen

Tot slot is er nog één duidelijk voordeel verbonden aan je stoffen bank laten reinigen; je hoeft zelf niks te doen. Met β€˜normale’ huishoudmiddelen is de kans zeer groot dat je de bank niet zΓ³ schoon krijgt als met onze professionele hulpmiddelen. Bovendien gaat er veel meer tijd inzitten zonder de juiste techniek. Al met al kost het je dus enorm veel moeite en bereik je niet eens hetzelfde resultaat. Een veel betere optie is dan om gewoon zelf niks te doen en alles over te laten aan experts die er verstand van hebben.

Nu stoffen bank reinigen

Ben je dus de trotse eigenaar van een stoffen bank? En ben je daarbij van mening dat deze aardig vuil is geworden en het hoog tijd is voor een grondige schoonmaakbeurt? Dan ben je bij banklatenreinigen.com helemaal op het juiste adres. Middels de juiste expertise gaan we graag voor je aan de slag om de stoffen bank weer brandschoon te krijgen. Binnen de kortste keren heb je dan weer de beschikking over een meubel dat zo goed als nieuw lijkt. Onderneem direct actie voor een snel resultaat!

Bereken hieronder gratis de prijs voor je bankstel.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe