🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Suede bank schoonmaken

Een suède bank zorgt vaak voor een mooie luxe uitstraling van je interieur. De suède stof is een warme stof die jouw inrichting extra gezellig maakt. Een suède bank schoonmaken is daarbij erg belangrijk om deze mooie uitstraling te behouden. Officieel is suède alleen van echt leer, maar tegenwoordig zijn er ook veel suède banken te vinden die van nep leer gemaakt zijn en dus een stuk goedkoper zijn. Doordat de variatie in suède stof groot is, verschillen ook de prijzen van suède banken aanzienlijk. Toch zal een bank in zijn algemeen een grote impact zijn op je budget, daarom kunnen wij ons voorstellen dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Een suède bank schoonmaken is dan ook een belangrijk onderdeel om zo lang mogelijk plezier te hebben van de bank.

De stof suède

Als het gaat om de term suède, dan betekent dit officieel dat het een leersoort is. De echte suède banken worden dus van dierenhuiden gemaakt. Suède is daarbij een zachte stof met kleine haartjes. De zachte stof van suède wordt veel voor tassen en schoenen gebruikt, maar vind je ook steeds vaker terug op banken. Bij leer is het altijd belangrijk dat de stof goed wordt onderhouden. Een suède bank regelmatig schoonmaken is dus zeker geen overbodige luxe en draagt bij aan de levensduur van de bank. Helaas is de suède stof ook een erg delicate stof die soms gevoelig kan zijn voor vlekken. Zo kan het voorkomen dat je op een begeven moment de bank niet meer goed schoon krijgt. Op zo’n moment kun je ons inschakelen om de suède bank schoon te maken. 

Doordat leer duur is en niet iedereen de behoefte heeft aan leer, wordt er ook steeds vaker gewerkt met nep suède. Nep suède is dus niet gemaakt van dierenhuid. Toch kan een nep suède bank schoonmaken nog steeds moeilijk zijn. De structuur van de stof blijft namelijk hetzelfde waardoor deze erg bevattelijk kan zijn voor vlekken. Ook voor een nep suède bank schoonmaken kun je bij ons terecht voor hulp.

Suède bank schoonmaken met stoomreiniger

Als je er voor kiest om jouw suède bank schoon te laten maken door ons, dan doen wij dit extreem grondig en vakkundig. Wij werken dan ook alleen met de beste materialen en vakkundig opgeleid personeel. Een suède bank schoonmaken doen wij in een aantal stappen die er uiteindelijk voor zullen zorgen dat jouw bank er weer zo goed als nieuw uitziet. Een belangrijke eerste stap is het los borstelen van eventueel vuil in de bank. Vooral bij een suède bank is het borstelen belangrijk om de textuur en de uitstraling van het suède goed te bewaren. Nadat het vuil goed is los geborsteld gaan we aan de slag met de daadwerkelijke dieptereiniging. Een suède bank schoonmaken doen wij doormiddel van een stoomreiniger. Deze stoomreiniger zorgt ervoor dat het vuil in uw bank goed verwijderd kan worden. Door de hoge druk van stoom komt namelijk zelfs het vuil los dat diep in uw bank zit. Een ander voordeel is dat de stoom ook eventuele nare geurtjes in de bank weet te verwijderen. Hierdoor is jouw bank dus weer schoon en fris na het reinigen.

Suède leer bank schoonmaken en impregneren

Bij banklatenreinigen.com krijg je bij een suède bank schoonmaken ook gratis het impregneren erbij. Vooral bij een bank van suède is het erg belangrijk dat de stof goed beschermd wordt voor vuil in de toekomst. Bij de meeste concurrenten zul je veel extra moeten betalen om de bank ook te laten impregneren. Bij banklatenreinigen.com zit deze stap er gelukkig gratis bij, waardoor je bank zowel schoon en beschermd is na de behandeling. Door de bank te impregneren komt er namelijk een extra beschermlaagje over de bank te zitten die ervoor zorgt dat vuil minder snel in de bank trekt. Hierdoor voorkom je dus dat er op korte termijn weer een dieptereiniging nodig is. 

Bij banklatenreinigen.com snel aan de beurt

Mogen wij dé partij zijn om jouw suède bank schoon te maken? Dit kan vaak al op zeer korte termijn! Wij werken namelijk met een korte termijnplanning waardoor er vrijwel altijd snel een plekje te vinden is om de suède bank schoonmaken. We zijn daarbij beschikbaar door heel Nederland. Het maakt dus niet uit of je in Maastricht woont of in Amsterdam, wij kunnen jouw suède bank schoonmaken bij jou thuis! Wil je graag een beeld van ons servicegebied? Bekijk dan snel deze pagina.

Een ander groot voordeel is dat wij uitsluitend werken met de beste materialen en producten. Dit resulteert er in dat jouw bank maar 3 uur hoeft te drogen na de behandeling. Bij de meeste concurrenten is dit vaak een stuk langer en zul je meestal zo’n 12 uur moeten wachten voordat je de bank weer in gebruik kunt nemen.

Als laatste kun je bij ons ook terecht voor het reinigen van andere meubelstukken. Naast jouw suède bank schoonmaken, kunnen wij bijvoorbeeld ook de eetkamerstoelen, vloerkleed of matras reinigen. Ook andere stoffen als velvet en leer kunnen wij schoonmaken. Geïnteresseerd? We hebben zowel een pagina over het schoonmaken van een velvet bank, als een pagina over de schoonmaak van een leren bank. We staan dan ook snel voor je klaar om jouw bank en andere spullen weer helemaal fris en schoon te maken.

Bereken hieronder gratis de prijs voor je bankstel.

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe