πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Velours bank schoonmaken

Velours is een prachtige glanzende en luxe stof die in de afgelopen jaren erg populair is geworden in de woonwereld. Deze stof heeft zijn populariteit dan ook zeker te danken aan de luxe uitstraling die het heeft. Hoewel het echt op fluweel lijkt, is velours toch een stuk zachter. Doordat velours de gesneden variant is van fluweel, wordt de stof dus erg zacht. Het snijden van het fluweel maakt de stof ook een stuk soepeler en zwaarder waardoor het veelal gebruikt wordt voor meubelstukken. De velours bank schoonmaken dient daarnaast regelmatig te gebeuren om de bank glanzend en mooi te houden.

Velours bank voor welke woonstijl?

Door de grote diversiteit aan banken en kleuren met velours, past het gemakkelijk in heel veel verschillende woonstijlen. Kijk maar eens opΒ PinterestΒ voor de grote diversiteit van de velours bank: een onmisbare eyecatcher door de unieke uitstraling. De stof is dan ook erg glanzend en is niet te vergelijken met een gebruikelijke stoffen of leren bank. Wil jij dus graag voor een unieke bank gaan voor jouw interieur? Dan is een velours bank wellicht een goede keuze.

Zelf je velours bank reinigen

Aangezien een bank nogal een groot item in je woonkamer is, is het natuurlijk ook belangrijk dat deze er goed uit blijft zien. Zodoende kun je een velours bank goed schoonmaken door het speciale opzetstuk van de stofzuiger te gebruiken. Daarna is het ook belangrijk om het velours goed te borstelen met de speciale velours borstel om de glans goed te behouden. Toch kan het op den duur moeilijk worden om de velours bank goed schoon te houden. Een bank van velours schoonmaken kun je op zo’n moment het beste door een professional laten doen.

Velours bank schoonmaken

Een velours bank schoonmaken, hoe werkt dat?

Door het intensieve gebruik van een bank kan het wel eens voorkomen dat er eten of drinken op geknoeid wordt. Vaak kunnen vlekken voorkomen worden door er snel bij te zijn, maar helaas lukt het niet altijd om de vlek er volledig uit te krijgen. Ook kan het zo zijn dat de vlek aan de oppervlakte weg is, maar dat er toch nog steeds vuil dieper in de bank zit. Een velours bank reinigen kan er voor zorgen dat al het vuil diep en grondig verwijderd wordt. Daarom gebeurt het reinigen van een velours bank dan ook met speciaal materiaal dat echt kan doordringen tot diep in de bank.

Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen. Allereerst zorgen wij er voor dat het vuil los komt te zitten door de bank te borstelen en te behandelen. De tweede stap draait daarna om de reiniging met een stoomreiniger. Wij kunnen een velours bank reinigen met een stoomreiniger waardoor de bank zo goed als volledig vuilvrij wordt gemaakt. De stoomreiniging zorgt dat zowel de vlekken aan de oppervlakte verwijderd worden als ook het vuil dat dieper in de bank zit. Doordat al het vuil verwijderd wordt, verdwijnen ook de eventuele vervelende geurtjes uit de bank.

Een velours bank impregneren

Een stap die wij gratis aanbieden bij een velours bank schoonmaken, is het impregneren van de bank. Dat betekent dat er een extra laagje op de bank wordt aangebracht waardoor de velours bank extra goed beschermd is tegen vlekken. Het schoonmaken van een velours bank gaat na het impregneren een stuk makkelijk omdat het extra laagje ervoor zorgt dat het meeste vuil niet kan intrekken in de bank. Door de bank te impregneren bespaar je dus een heleboel tijd, maar ook geld omdat je minder snel professionele reiniging hoeft in te schakelen. Bij Banklatenreinigen.com zit het impregneren gratis in het pakket van een velours bank schoonmaken. Je bent bij ons dus geen extra geld kwijt voor het impregneren van de bank.

Andere diensten van ons deskundige team

Mocht je graag jouw velours bank laten reinigen door ons, dan kun je daarbij ook gelijk de rest van je meubels laten schoonmaken. Bij het aanvragen van de gratis offerte heb je ook een aantal aanvullende opties van meubilair die je kunt selecteren. Allereerst kunnen wij bijvoorbeeld jouw matras reinigen. De meeste mensen spenderen heel wat tijd op hun matras waardoor er ook een hoop vuil in het matras kan trekken. Ook wordt er wel eens gegeten of gedronken in bed waardoor het matras vies kan worden. Bij Banklatenreinigen.com kunnen wij ook matrassen diep reinigen met onze stoomreiniger. Voor meer informatie ga je naarΒ onze pagina over een matrasreiniging.

Naast het schoonmaken van je bank of matras kunnen wij ook vloerkleden of eetkamerstoelen reinigen. Dus mocht je graag jouw velours bank door ons laten schoonmaken, dan zijn er nog een heleboel aanvullende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe