🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Velvet bank schoonmaken

De velvet bank heeft in de laatste aantal jaren een echte comeback gemaakt. Deze stof is namelijk weer helemaal hip als het aankomt op interieur. Een velvet bank geeft dan ook een echte luxe uitstraling en is een echte eyecatcher in jouw woonkamer. Een velvet bank schoonmaken is extra belangrijk als jij de luxe uitstraling van je bank langdurig wilt behouden. Bij banklatenreinigen.com zijn we gespecialiseerd in de dieptereiniging van banken. Een velvet bank reinigen doen wij dan ook als geen ander.

Wat is velvet eigenlijk?

Velvet geeft een luxe uitstraling door de zachtheid en de mooie glans van deze stof. Over het algemeen wordt de velvet uitstraling gecreëerd door polyester. De korte haartjes voelen zacht aan en geven de bank dan ook een echte fluwelen look. Over het algemeen zijn velvet banken van goede kwaliteit en zijn ze zeker geschikt voor intensief gebruik. De haartjes van een velvet bank worden ook wel de vleug genoemd. Je kunt deze vleug omhoog strijken voor een warmere uitstraling en kleur van de bank. Strijk je de vleug omlaag, dan creëer je een valere en meer vintage look. De vleug van de velvet bank geeft de bank een subtiele glans waardoor een velvet bank vaak een echte luxe uitstraling geeft. Het is dan ook logisch dat je de glans en de luxe uitstraling zo lang mogelijk wilt behouden. Een velvet bank schoonmaken is dan ook erg belangrijk om de mooie uitstraling van de bank te behouden.

Een velvet bank reinigen

Om het velvet zo goed mogelijk te behouden is het belangrijk dat vlekken zo snel mogelijk verwijderd worden. Knoei jij dus iets op je bank? Neem de bank dan snel af met een vochtige doek. Verder kun je eventueel een neutrale zeepoplossing gebruiken om een hevigere vlek te verwijderen. Toch kan het goed voorkomen dat je op een begeven moment niet meer alle vlekken goed verwijderd krijgt. Vooral als vlekken al wat langer in de bank zitten is het moeilijk om deze nog zelf te verwijderen. Ook kan het zo zijn dat door het intensief gebruik van de bank de glans en de kleur van de velvet bank verloren gaan. Bij banklatenreinigen.com kunnen we jouw velvet bank reinigen doormiddel van dieptereiniging. Met dieptereiniging kunnen wij tot diep in de bank doordringen om alle viezigheden goed te verwijderen.

Hoe werkt dieptereiniging bij banklatenreinigen.com?

Mocht je graag jouw velvet bank schoonmaken, dan doen wij dit met de beste apparatuur en echte vakmensen. Een eerste essentiële stap daarbij is het borstelen en behandelen van de velvet bank zodat het vuil los komt te zitten. Door speciale borstels te gebruiken zorgen we er dus voor dat het vuil makkelijker te verwijderen is tijdens de daadwerkelijke dieptereiniging.

De tweede stap is de dieptereiniging zelf. De dieptereiniging doen wij met speciale materialen die onder een hoge druk stoom kunnen uitoefenen op de velvet bank. De velvet bank reinigen gaat dus met stoom om al het vuil te verwijderen. Doordat de stoom onder een hoge druk wordt uitgeoefend kan dit doordringen tot diep in de bank. Zo kunnen vrijwel de meeste vlekken verwijderd worden. Ook zorgt de stoom voor het verdwijnen van eventueel nare geurtjes die in de bank zaten. De velvet bank schoonmaken zorgt uiteindelijk dus weer voor een frisse en schone bank. Vaak zien de banken er weer zo goed als nieuw uit.

Een extra stap die wij gratis toevoegen aan het proces van de velvet bank schoonmaken is het impregneren van de bank. Bij de concurrenten betaal je vaak een boel extra om de bank ook weer te beschermen, maar bij banklatenreinigen.com krijg je dit er gratis bij. Zo ben je met jouw velvet bank schoonmaken ook nog eens goed voorbereid voor toekomstig vuil en andere ongelukjes. Wij zijn daarbij erg zorgvuldig met de gevoelige velvet stof en gebruiken uiteraard alleen middelen die geschikt zijn voor deze stof. Geïnteresseerd in het laten impregneren van uw bank? Kijk dan voor meer informatie op onze pagina over het impregneren.

Uw velvet bank schoonmaken door heel Nederland

Bij banklatenreinigen.com zijn wij niet gebonden aan een vaste plaats. Zo kun je door heel Nederland bij ons terecht voor jouw velvet bank schoon te laten maken en behandelen wij ook uw suède bankstel. Daarover meer op onze pagina speciaal voor de suède banken. Wij werken daarbij met een zeer korte termijn planning waardoor je vrijwel altijd snel geholpen kunt worden. Zo hoef je nooit lang te wachten om een velvet bank weer schoon en glanzend te kunnen bewonderen.

Een ander groot voordeel van banklatenreinigen.com is dat je de bank al na 3 uur weer in gebruik kunt nemen. Doordat wij met alleen de beste materialen werken is de droogtijd van de bank aanzienlijk korten dan bij onze concurrenten. Vaak is de droogtijd namelijk over de 12 uur, maar bij ons kun je al weer na 3 uur gebruik maken van de bank.

Bereken hieronder gratis de prijs voor je bankstel.

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe