πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Vieze geur uit uw bank verwijderen

Mensen brengen meer tijd door op hun bankstel dan ze denken. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat er vieze geuren uit de bank komen en dat is natuurlijk het laatste wat u wilt. Maar doordat de bank zo vaak gebruikt wordt, neemt deze een hoop viezigheid en nare geurtjes op. Uw bankstel is er bijna een soort magneet voor. Wanneer u kinderen of huisdieren heeft, is het bijna onmogelijk om uw meubel schoon te houden. De geur van uw huisdieren, eten of drinken, lichaamsgeuren of andere nare geuren gaan na verloop van tijd in het bankstel zitten. Maar hoe krijgt u die vieze geur uit de bank? Wij vertellen u hier graag meer over!

Urine geur uit uw bank

Wanneer u in het bezit bent van huisdieren is het extra lastig om uw meubelen lekker fris te laten ruiken. Elk huisdier heeft zijn eigen, specifieke geur. Zelfs goed verzorgde huisdieren kunnen stinken.

Ook kan het gebeuren dat uw kat een ongelukje heeft. U wilt zo snel mogelijk deze plas geur uit uw bank hebben. Deze muffe geur uit de bank krijgen is erg moeilijk, wanneer u bijvoorbeeld een stoffen bank heeft. Een vieze geur verwijderen wordt erg lastig, omdat de kattenpis diep in de stof trekt. Dat is ook waarom een stoffen bank sneller stinkt dan andere materialen. De kattenpis geur verwijderen uit de bank wordt dus een hele klus. Lees voor meer informatie onze blog over het verwijderen van urine uit de bank.

Kots geur verwijderen uit uw bank

Het hebben van kinderen is erg leuk. Toch kan het soms een hele opgave zijn. Kinderen kunnen vaak voor een hoop rommel zorgen in huis en dit zorgt voor een hoop poetswerk. Toch kunnen zij hier niet altijd iets aan doen. Het kan voorkomen dat er een ongelukje gebeurt wanneer uw kind ziek is. Wanneer een klein kind moet overgeven, kan hij/zij dit niet altijd tijdig aangeven. Het kan dan dus gebeuren dat er braaksel op uw bank terechtkomt. Vaak is dit braaksel moeilijk te verwijderen uit uw bankstel. Uw stoffen bank stinkt doordat de kots erin is getrokken. De kots geur uit uw bank verwijderen wordt dan een lastige taak.

Ook knoeien kinderen vaker met eten of drinken. Hierdoor kan het bankstel niet lekker ruiken wanneer er eten of drinken in de bank trekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan melk, dit gaat na een paar dagen bederven. Hierdoor krijgt uw bankstel een nare, bedorven lucht. Melk geur uit uw bank verwijderen is ook een lastige klus wanneer de melk in het bankstel is getrokken. U komt dus niet meer snel van de bedorven melk lucht af.

Bank ruikt muf, wat nu?

Wanneer er op uw meubelen geknoeid wordt door een van uw kinderen, partner of uw huisdier, dan moet u snel en alert reageren en meteen beginnen met schoonmaken. U kunt eerst zelf natuurlijk proberen om de vieze muffe geur uit de bank te verwijderen. Bekijk de blog:Β  Hoe kun je je bank ontgeuren. Er zijn natuurlijk verschillende poetsmiddeltjes om de nare geuren te verwijderen. Denk hierbij aan poetsmiddelen of middeltjes tegen nare geuren van HG.

Bank laten reinigen door een professional

Om alle nare muffe geurtjes en viezigheid uit uw bankstel te laten verwijderen, kunt u het beste de hulp inschakelen van een professional. Geur uit de bank halen is voor onze experts geen enkel probleem. Het maakt niet uit wat er op uw meubel terecht is gekomen, laat de expert het oplossen. Dus, ruikt uw bank muf? Schakel dan een professional in.

Mocht uw kind knoeien of uw hond of kat op het zitmeubel plassen, dan kan deze geur uit de bank worden verwijderd door een van onze experts. Mocht u benieuwd zijn naar de prijs? Dan kunt u bovenaan deze pagina een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen een uur ontvangt u een offerte voor de reiniging van uw bankstel, zelfs in het weekend!

Oplossingen om geuren uit uw bank te verwijderen

Naast de eerder genoemde methoden zijn er nog andere tips om de bank op te frissen en geuren uit uw bank te verwijderen.

  1. Gebruik een stoomreiniger: Een stoomreiniger kan wonderen verrichten bij het verwijderen van onaangename geuren. De stoom dringt door in de stof en doodt de bacteriΓ«n die de geur veroorzaken. Let er wel op dat uw meubelstuk bestand is tegen stoom voordat u deze methode toepast.
  2. Gebruik een enzymreiniger: Enzymreinigers zijn speciaal ontworpen om organische materialen, zoals urine of braaksel, af te breken. Ze zijn zeer effectief bij het verwijderen van geuren, omdat ze het probleem bij de bron aanpakken.
  3. Gebruik actieve kool: Actieve kool is een natuurlijk product dat bekend staat om zijn vermogen om geuren te absorberen. Plaats een bakje met actieve kool onder of naast uw zitmeubel en laat het een paar dagen staan om de geuren te absorberen.
  4. Gebruik geur absorberende sprays: Er zijn verschillende sprays op de markt die speciaal zijn ontworpen om geuren uit stof te verwijderen. Ze werken door de geurmoleculen in de stof te binden en ze te neutraliseren.
  5. Gebruik een ozongenerator: Een ozongenerator produceert ozon, een gas dat zeer effectief is in het neutraliseren van geuren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ozon schadelijk kan zijn voor de gezondheid, dus deze methode moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt.

Β 

Voortaan hoeft u niet meer te vrezen voor ongewenste geurtjes in uw meubels. Pak het probleem bij de bron aan met deze handige tips en trucs. Ga aan de slag met vieze geurtjes te verwijderen uit uw bank, succes!