🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Vloerkleed reinigen Rotterdam

Vaak wordt een vloerkleed pas gereinigd wanneer er een ongelukje is gebeurd of wanneer het vloerkleed zichtbaar vuil is. De meesten zullen er niet aan denken om het tapijt te reinigen, zolang er met het blote oog niks te zien is. Dit klinkt natuurlijk erg logisch, maar toch zult u uw vloerkleed vaker moeten reinigen dan u verwacht. Door de lange haren van het vloerkleed wordt er vaak een hoop stof en viezigheid opgenomen in het vloerkleed. Het vloerkleed werkt als het ware als een filter. Naast een hoop viezigheid kan uw vloerkleed ook nare geurtjes opnemen. Deze geurtjes zult uzelf misschien niet ruiken, maar uw bezoek wel. Wilt u uw vloerkleed laten reinigen in Rotterdam, dan bent u bij Banklatenreinigen.com aan het goede adres.

Waar ligt uw vloerkleed?

Hoe vaak uw vloerkleed gereinigd moet worden, is afhankelijk van een aantal factoren. Hier zult u rekening mee moeten houden om te voorkomen dat de kwaliteit van uw tapijt afneemt, of dat het vloerkleed erg vies wordt.

Allereerst is het belangrijk om te weten waar in het huis het vloerkleed zich bevindt. Op sommige plekken in het huis wordt er vaker overheen gelopen dan op andere plekken. Heeft u een vloerkleed in de gang liggen? Dan wordt er meerdere malen per dag over het vloerkleed heen gelopen. Dit betekent dat het vloerkleed ook vaker gereinigd zal moeten worden.

Ligt het vloerkleed op een plek waar minder vaak overheen gelopen wordt? Dan zal uw vloerkleed uiteraard minder vaak gereinigd hoeven worden. Denk hierbij aan een tapijt in uw slaapkamer. Hier zult u een stuk minder vaak overheen lopen. Bovendien zult u niet of nauwelijks met schoeisel op uw slaapkamer lopen. Hierdoor zal een vloerkleed op uw slaapkamer ook minder snel vervuild raken.

Als laatste is er vaak een vloerkleed in de woonkamer te vinden. Bij de meeste huishoudens ligt er wel een vloerkleed in de woonkamer ter decoratie. Het vloerkleed ligt vaak bij het zitgedeelte van de woonkamer, dit zorgt ervoor dat er nog wel eens op wordt geknoeid. Zo kan het zijn dat er per ongeluk gemorst wordt met eten of drinken.

Heeft u een vloerkleed liggen op een plek waar veel overheen gelopen wordt? Dan kunt u dit vloerkleed het beste twee keer per jaar grondig laten reinigen. Wanneer er minder vaak over het vloerkleed gelopen wordt, zoals bijvoorbeeld in de woonkamer, dan kunt u het beste uw vloerkleed één keer per jaar laten reinigen. Uw vloerkleed laten reinigen in Rotterdam kunt u het beste laten doen door Banklatenreinigen.com. Onze professionals reinigen uw vloerkleed op een grondige manier, zodat het vuil dat verstopt zit in uw vloerkleed weggehaald kan worden.  

Heeft u huisdieren?

Een andere factor die een rol speelt bij het vervuilen van uw vloerkleed, zijn huisdieren. Met name honden en katten kunnen een hoop viezigheid met zich meedragen. Ze nemen vaak een hoop vuil mee van buiten aan hun poten of in hun vacht. Dit vuil komt uiteindelijk in uw vloerkleed terecht.

Vloerkleden bij huishoudens met honden of katten worden over het algemeen een stuk sneller vuil dan bij huishoudens zonder huisdieren. Ook is de kans groter dat er nare geurtjes in uw tapijt gaan zitten. Daarom zal u in dit geval uw vloerkleed vaker moeten laten reinigen. Laat in dit geval uw vloerkleed minstens 2 keer per jaar reinigen. Zo weet u zeker dat uw vloerkleed weer zo goed als nieuw uitziet.

Soort tapijt

Tot slot is het uiteraard belangrijk om te weten wat voor soort vloerkleed u heeft. Sommige vloerkleden moet u vaker laten behandelen dan andere. Heeft u een kortpolig vloerkleed? Dan wordt het aangeraden om uw vloerkleed 1 á 2 keer per jaar te laten reinigen.

Een van de uitzonderingen is een Ziepler vloerkleed, dit is een kortpolig wollen vloerkleed met plantaardige kleurstoffen. Wanneer er veelvuldig over het vloerkleed wordt gelopen, zult u na verloop van tijd zien dat er plekken op het vloerkleed ontstaan. Dit komt deels door slijtage en deels door vuil. Wanneer u ziet dat er plekken op uw vloerkleed beginnen te komen, dan is het belangrijk dat u meteen in actie komt. Als u te lang wacht met het reinigen van dit tapijt bestaat de kans dat u deze plekken niet meer uit het tapijt krijgt.

Wanneer u in het bezit bent van een hoogpolig vloerkleed, dan zou u deze wat vaker moeten laten reinigen. Door de lange haren van dit tapijt gaat er meer vuil in het vloerkleed zitten. Met een stofzuiger krijgt u dit vuil er vaak niet volledig uit.

Vloerkleed reinigen kosten Rotterdam

Bent u op zoek naar een expert in het reinigen van vloerkleden? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Bij banklatenreinigen.com is uw vloerkleed in goede handen. Wij hebben intern opgeleide experts die ervoor zorgen dat uw vloerkleed grondig gereinigd wordt. Na de reiniging zal uw vloerkleed weer als nieuw uitzien en lekker fris ruiken!

Bent u benieuwd naar onze tarieven voor het reinigen van uw vloerkleed? Vraag dan een offerte aan op onze website. Onze vrijblijvende offertes zijn helemaal gratis. Binnen één uur ontvangt u de offerte voor het reinigen van uw vloerkleden. Wilt u uw bank laten reinigen of uw matras laten reinigen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem gerust een kijkje naar onze diensten via bovenstaande links.

Bereken hieronder gratis de prijs voor uw vloerkleed.

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe