πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Vloerkleed reinigen Utrecht

De meeste mensen laten hun vloerkleed niet op tijd reinigen. Zij doen dit namelijk pas wanneer het vloerkleed zichtbaar vies is. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Wanneer het vloerkleed nog schoon oogt, zullen de meeste mensen concluderen dat het vloerkleed ook nog schoon is. Over algemeen klinkt dit logisch, maar in werkelijkheid is dit anders.

Uw vloerkleed houdt namelijk veel vuil en viezigheid vast. U zult niet zo snel merken dat uw vloerkleed vies wordt, omdat dit proces geleidelijk gaat. Hierdoor is de hoeveelheid vuil in uw vloerkleed niet direct zichtbaar. Een groot gedeelte van het vuil in uw vloerkleed is niet bereikbaar met een stofzuiger en dit vuil kan ervoor zorgen dat uw vloerkleed beschadigd raakt. Het zand in uw vloerkleed beschadigt namelijk de vezels van uw vloerkleed. Dit gebeurd wanneer u over het vloerkleed loopt, omdat de korrels dan door het kleed heen schuren. Wanneer een vloerkleed gereinigd is, slijt het aanzienlijk minder snel. Bij Banklatenreinigen.com bent u op het juiste adres om uw vloerkleed te reinigen in Utrecht.

Ligging van uw vloerkleed

Hoe vaak u uw vloerkleed moet laten reinigen in Utrecht, hangt af van de ligging van uw vloerkleed. De ligging is namelijk een van de factoren die bepalend zijn voor de regelmaat waarmee het vloerkleed gereinigd moet worden. Wanneer een vloerkleed bijvoorbeeld in de gang ligt, wordt er vaak overheen gelopen. Een tapijt op uw slaapkamer hoeft minder vaak gereinigd te worden. Hier wordt namelijk minder vaak overheen gelopen en meestal gebeurd dit niet met schoeisel. Dit betekent dat er minder vuil en zand in het tapijt zal gaan zitten. Wanneer uw tapijt of vloerkleed toch toe is aan een opfris beurt, dan is uw vloerkleed laten reinigen in Utrecht de ideale oplossing.

Over het algemeen wordt het aangeraden om minimaal twee keer per jaar je vloerkleed te laten reinigen. Echter is het belangrijk dat u kijkt naar de ligging van uw vloerkleed. Een vloerkleed waar vaak met schoeisel over heen wordt gelopen moet soms vaker gereinigd worden. Wanneer uw vloerkleed vaker gereinigd moet worden, dan kunt u goedkoop en snel uw vloerkleed reinigen in Utrecht bij Banklatenreinigen.com. Wij verwijderen al het vuil dat u zelf met een stofzuiger niet lukt.

Huisdieren en vloerkleden

Een andere factor dat bepalend is voor de reiniging van uw vloerkleed, zijn huisdieren. Met name loslopende huisdieren, zoals honden en katten, kunnen veel vuil en viezigheid met zich meedragen. Vervolgens komt dit in uw vloerkleed terecht. Huisdieren die de mogelijkheid krijgen om naar buiten te gaan, nemen het meeste vuil met zich mee. Het zand in de poten en vacht van uw huisdier verspreiden zich gemakkelijk in het vloerkleed.

Merkt u dat uw kat of hond graag vies wordt en veel vuil met zich mee brengt. Dan wordt het aangeraden om vaker uw vloerkleed te laten reinigen. Wanneer u een huisdier heeft kun u uw vloerkleed laten reinigen in Utrecht bij Banklatenreinigen.com. Wij krijgen uw vloerkleed weer volledig hygiΓ«nisch en schoon.

Soort tapijt

Tot slot bepaalt uw tapijtsoort ook hoe vaak het vloerkleed gereinigd moet worden. Bij een kortpolig tapijt wordt aangeraden om het één of twee keer per jaar te laten reinigen. Echter moeten sommige tapijten vaker gereinigd worden. Een Ziegler tapijt is zo’n uitzondering. Dit is een kortpolig wollen tapijt met plantaardige kleurstoffen. Na een bepaalde tijd worden bepaalde loopsporen zichtbaar. Dit heeft met slijtage en vuil te maken. Het is daarom belangrijk dat u niet te lang wacht met het reinigen van uw tapijt, want dan verliest het zijn kwaliteit.

Een ander soort tapijt dat vaker gereinigd moet worden, is een hoogpolig tapijt. Hier gaat namelijk veel vuil in zitten wat u met een stofzuiger er niet uit zult krijgen. Dit vuil is vaak niet met het blote oog te zien. Het is daarom belangrijk om dit tapijtsoort minimaal twee keer per jaar te laten reinigen.

Vloerkleed reinigen kosten Utrecht

Bent u van plan om uw vloerkleed te laten reinigen door een echte expert? Bij Banklatenreinigen.com bent u op het juiste adres. Wij maken gebruik van dieptereiniging. Dit zorgt ervoor dat we het diepste vuil uit uw vloerkleed kunnen verwijderen. Onze experts zorgen ervoor dat uw vloerkleed weer zo goed als nieuw is.

Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van uw vloerkleed. Dan kunt u hieronder direct een gratis offerte aanvragen. Wij berekenen de kosten en binnen één uur ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Verder kunt u ook door ons uw bank laten reinigen en uw matras laten reinigen. Door onze dieptereiniging zullen deze ook weer zo goed als nieuw zijn. Meer informatie hierover vind je door middel van bovenstaande links.

Bereken hieronder gratis de prijs voor uw bank.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe