🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Vloerkleed reinigen

🇳🇱🇧🇪

Vloerkleed reinigen door een expert? Wij kunnen vlekken in uw vloerkleed verwijderen of uw vloerkleed vrij maken van geuren, stof en huisstofmijt. Wij kunnen uw matras reinigen in combinatie met uw bankstel!

Al onze vloerkleed reinigen behandelingen zijn antibacterieel. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen direct een prijs op maat aan u geven.

Gratis prijs berekenen

⏳ In minder dan 1 minuut

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

Gratis vrijblijvende offerte

Offerte binnen 1 uur

✅ Binnen 2 seconden reactie

Geen voorijkosten

De nummer #1 in Nederland voor het laten reinigen van uw vloerkleed

En op deze manier krijgen we uw vloerkleed weer últra schoon 😍

Yep, ook wij blijven keer op keer kijken naar dit filmpje! ⬇️

👏

Een belangrijk kenmerk van de dienst die wij aanbieden

Na iedere vloerkleed reiniging is de droogtijd van uw vloerkleed bij ons slechts 3 tot 6 uur, waar dit bij concurrenten minimaal 12 uur is. Dit komt omdat wij gebruik maken van dé beste apparatuur beschikbaar op de markt. We hebben hier zéér in geïnvesteerd!

Experts

Uw vloerkleed is in uitstekende handen bij onze intern opgeleide experts. Wij werken niet met externe bedrijven.

Direct plek

We werken met een korte planning zodat u binnen enkele dagen altijd uw vloerkleed kunt laten reinigen door onze experts.

+1 Milieu

We werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Dat is sowieso een +1 voor het milieu! Dat voelt goed!

Dieptereiniging

We maken gebruik van een dieptereiniging om het diepste vuil uit uw vloerkleed los te weken en  vervolgens trekken we het vuil eruit met onze stoomreiniger. 

Dit zijn onze verbluffende vloerkleed reinigen resultaten

Vloerkleed reinigen

Een vloerkleed is een prachtige toevoeging aan elke kamer. Het kan een ruimte opfleuren en een gezellige sfeer creëren. Helaas kunnen vloerkleden ook veel vuil verzamelen en snel vies worden. Uw vloerkleed reinigen is dan ook belangrijk om het er mooi uit te laten zien en ervoor te zorgen dat uw vloerkleed lang meegaat. Bij Banklatenreinigen.com kunt u uw vloerkleed professioneel laten reinigen tegen een scherp tarief. Onze reinigers zijn intern opgeleid en werken met moderne, duurzame apparatuur. Door uw vloerkleed door ons te laten reinigen, wordt uw vloerkleed weer zo goed als nieuw en is deze ook nog eens goed beschermd voor de toekomst.

Waarom een vloerkleed reinigen?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om uw vloerkleed regelmatig schoon te maken. Ten eerste kan een vies vloerkleed onaangename geurtjes veroorzaken, wat niet alleen vervelend is voor u, maar ook voor gasten. Daarnaast kunnen vlekken op uw tapijt er onaantrekkelijk uitzien en de uitstraling van uw kamer negatief beïnvloeden. Een vuil vloerkleed kan ook allergieën veroorzaken, vooral als uw huisdieren hebt of als er veel stof in huis is. Tenslotte kan een tapijt dat niet regelmatig wordt gereinigd, verslijten en er eerder oud uitzien dan nodig.

Hoe vaak een vloerkleed reinigen?

Hoe vaak u uw vloerkleed moet reinigen, hangt af van verschillende factoren. Allereerst hangt het af van het gebruik van uw vloerkleed. Als u huisdieren hebt of als er veel verkeer is in een bepaalde kamer, is het waarschijnlijk dat u het vloerkleed vaker moet schoonmaken dan wanneer het in een minder drukke kamer staat. Daarnaast is het type vloerkleed ook belangrijk. Een tapijt van synthetisch materiaal is bijvoorbeeld makkelijker schoon te maken dan een vloerkleed van natuurlijke vezels, zoals wol.

Over het algemeen wordt aanbevolen om een vloerkleed minstens één keer per jaar grondig te reinigen. Als het vloerkleed intensief wordt gebruikt of als u huisdieren heeft, is het reinigen van uw vloerkleed halfjaarlijks aan te bevelen. Het is ook een goed idee om vlekken zo snel mogelijk te verwijderen om te voorkomen dat ze permanent worden. Een van de meest voorkomende vlekken op uw tapijt is bijvoorbeeld de koffievlek. Lees in dit artikel hoe u deze vlekken kunt verwijderen uit uw vloerkleed.

Vloerkleed reinigen

Hoe een vloerkleed reinigen?

Er zijn verschillende manieren om uw vloerkleed zelf schoon te maken, afhankelijk van het type tapijt en de ernst van het vuil. Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende methoden voor het reinigen van vloerkleden.

Stofzuigen

Het regelmatig stofzuigen van uw vloerkleed is een van de beste manieren om het schoon te houden. Door het stofzuigen worden stof, vuil en haren die zich in het tapijt hebben verzameld verwijderd. Het is een goed idee om uw vloerkleed minstens één keer per week te stofzuigen en indien nodig vaker.

Vlekken verwijderen

Als u een vlek op uw vloerkleed ziet, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te verwijderen om te voorkomen dat de vlek permanent wordt. Gebruik hiervoor een schone doek of keukenpapier om de vlek voorzichtig te deppen. Vermijd wrijven, want dit kan de vlek verergeren en ervoor zorgen dat de vezels beschadigd raken.

Gebruik indien nodig een speciaal reinigingsmiddel dat geschikt is voor het type vloerkleed en de ernst van de vlek. Test het reinigingsmiddel altijd eerst op een klein, onopvallend deel van het vloerkleed, voordat u het op de vlek aanbrengt. Lees in deze blog meer over wat er bij het zelf reinigen van uw vloerkleed komt kijken.

Zelf vloerkleed reinigen met stoomreiniger

Een andere optie voor het reinigen van een vloerkleed is het gebruik van een stoomreiniger. Dit apparaat spuit warm water en reinigingsmiddel op het vloerkleed en zuigt het vervolgens weer op, samen met het vuil en de vlekken. Het is belangrijk om een stoomreiniger alleen te gebruiken als het type vloerkleed geschikt is voor deze methode van reiniging. Het gebruik van een stoomreiniger kan ook gevaarlijk zijn als u niet precies weet wat u doet, dus wees voorzichtig en zorg ervoor dat u weet hoe u het apparaat veilig kunt gebruiken.

Vloerkleed reinigen

Professionele reiniging

Als uw vloerkleed erg vuil is of als er hardnekkige vlekken zijn die niet gemakkelijk te verwijderen zijn, kan het nodig zijn om het vloerkleed professioneel te laten reinigen. Dit kan worden gedaan door een professionele reiniger, zoals Banklatenreinigen. Wij hebben de juiste apparatuur en expertise om uw vloerkleed grondig en veilig te reinigen.

Vloerkleed laten reinigen door Banklatenreinigen.com

Bij Banklatenreinigen.com zijn we er graag voor het reinigen van uw vloerkleed. Door onze speciale werkwijze bent u verzekerd van een schoon vloerkleed dat vaak weer uitziet als nieuw. Een eerste stap in het proces van een vloerkleed reinigen is het borstelen van het vloerkleed. Door het vloerkleed te borstelen komt al het grove vuil goed los en kunnen we dit makkelijker verwijderen in de volgende stap.

De tweede stap is namelijk de echte dieptereiniging. Door middel van onze geavanceerde producten kunnen we het vloerkleed reinigen met een hoge druk stoomapparaat. De hoge druk zorgt ervoor dat we alle restjes tot in het diepste van het vloerkleed kunnen reinigen.

Een extra stap die wij bij Banklatenreinigen.com gratis toevoegen is het impregneren. Door middel van impregnatie beschermen we het vloerkleed ook goed tegen toekomstige viezigheden. Impregnatie zorgt namelijk voor een extra laagje over het vloerkleed. Dit extra laagje geldt als bescherming tegen vuil. Bij veel bedrijven moet u vaak extra betalen voor deze stap. Bij Banklatenreinigen.com vinden we dat impregneren hoort bij een vloerkleed reinigen. Om deze reden krijgt u van ons de impregnatie van uw tapijt gratis bij het laten reinigen van uw vloerkleed.

Vloerkleed reinigen: de kosten

De kosten voor het professioneel laten reinigen van een vloerkleed kunnen variëren, afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte van het vloerkleed, het type materiaal en de ernst van de vervuiling. Over het algemeen variëren de kosten voor het laten reinigen van een vloerkleed tussen de €15,- en €40,- per vierkante meter. Een gemiddeld vloerkleed van 2 x 3 meter kost dan bijvoorbeeld tussen de €90,- en €240,- om professioneel te laten reinigen. Naast vloerkleden reinigen doen wij ook banken en matrassen reinigen. Lees in dit artikel hoeveel het ongeveer kost om uw bank te reinigen.