🎉 Actie30% korting op al onze diensten! 

Vloerkleed reinigen

🇳🇱🇧🇪

Vloerkleed reinigen door een expert? Wij kunnen vlekken in uw vloerkleed verwijderen of uw vloerkleed vrij maken van geuren, stof en huisstofmijt. Wij kunnen uw matras reinigen in combinatie met uw bankstel!

Al onze vloerkleed reinigen behandelingen zijn antibacterieel. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen direct een prijs op maat aan u geven.

Gratis prijs berekenen

⏳ In minder dan 1 minuut

👍 Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
💬 We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe

Gratis vrijblijvende offerte

Offerte binnen 1 uur

✅ Binnen 2 seconden reactie

Geen voorijkosten

De nummer #1 in Nederland voor het laten reinigen van uw vloerkleed

En op deze manier krijgen we uw vloerkleed weer últra schoon 😍

Yep, ook wij blijven keer op keer kijken naar dit filmpje! ⬇️

👏

Een belangrijk kenmerk van de dienst die wij aanbieden

Na iedere vloerkleed reiniging is de droogtijd van uw vloerkleed bij ons slechts 3 tot 6 uur, waar dit bij concurrenten minimaal 12 uur is. Dit komt omdat wij gebruik maken van dé beste apparatuur beschikbaar op de markt. We hebben hier zéér in geïnvesteerd!

Experts

Uw vloerkleed is in uitstekende handen bij onze intern opgeleide experts. Wij werken niet met externe bedrijven.

Direct plek

We werken met een korte planning zodat u binnen enkele dagen altijd uw vloerkleed kunt laten reinigen door onze experts.

+1 Milieu

We werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Dat is sowieso een +1 voor het milieu! Dat voelt goed!

Dieptereiniging

We maken gebruik van een dieptereiniging om het diepste vuil uit uw vloerkleed los te weken en  vervolgens trekken we het vuil eruit met onze stoomreiniger. 

Dit zijn onze verbluffende vloerkleed reinigen resultaten

Vloerkleed reinigen

Je vloerkleed heeft het vaak zwaar te verduren. Denk aan alle schoenen die er overheen lopen of al het eten en drinken dat er op geknoeid wordt. Toch kan een vloerkleed zorgen voor een extra huiselijke sfeer, waardoor vloerkleden vaak gebruikt worden binnenshuis. Het schoonmaken van vloerkleden is daarentegen erg lastig. Bij banklatenreinigen.com kun je je jouw vloerkleed reinigen. Door het vloerkleed te reinigen, wordt jouw vloerkleed weer zoals nieuw en is deze ook nog eens goed beschermd voor in de toekomst.

Viezigheden in jouw vloerkleed

Vaak is een vloerkleed viezer dan je denkt. Met het stofzuigen van een vloerkleed krijg je namelijk nooit alle viezigheden uit het kleed. Door de vele hoge haartjes in een vloerkleed kom je niet goed overal tussenin waardoor er vaak nog veel restjes achterblijven. Op den duur kan het vloerkleed er vies uit gaan zien of zelfs gaan stinken.

Een vloerkleed ligt vaak op een plek in het huis waar echt geleefd wordt.  Denk hierbij aan een vloerkleed in de eethoek of een vloerkleed in de woonkamer. In deze ruimtes wordt vaak veel gelopen en gegeten, waardoor er vaak veel viezigheden op de grond vallen. De gewone vloer kun je makkelijk stofzuigen en dweilen, maar bij een vloerkleed is dat wat moeilijker. Stofzuigen gaat dus vaak een stuk moeilijker en dweilen kan al helemaal niet. Doordat een vloerkleed reinigen zo moeilijk gaat, is een vloerkleed snel vies en onhygiënisch.

Dieptereiniging van jouw vloerkleed

Bij banklatenreinigen.com zijn we er graag voor het reinigen van je vloerkleed. Door onze speciale werkwijze ben je verzekerd van een schoon vloerkleed dat vaak weer uitziet als nieuw. Een eerste stap in het proces van een vloerkleed reinigen is het borstelen van het vloerkleed. Door het vloerkleed te borstelen komt al het grove vuil goed los en kunnen we dit makkelijker verwijderen in de volgende stap. De tweede stap is namelijk de echte dieptereiniging. Door middel van onze geavanceerde producten kunnen we het vloerkleed reinigen met een hoge druk aan stoom. De hoge druk zorgt ervoor dat we alle restjes tot in het diepste van het vloerkleed kunnen reinigen.

Een extra stap die wij bij banklatenreinigen.com gratis toevoegen is het impregneren. Door middel van impregnatie wordt het vloerkleed ook goed beschermd tegen toekomstige viezigheden. Impregnatie zorgt namelijk voor een extra laagje over het vloerkleed. Dit extra laagje geldt als een bescherming tegen alle toekomstige viezigheid. Bij veel bedrijven moet je vaak veel extra betalen voor deze stap. Bij banklatenreinigen.com vinden we dat impregneren hoort bij een vloerkleed reinigen. Om deze reden zit deze stap gratis bij het vloerkleed reinigen.

Banklatenreinigen.com voor jouw vloerkleed reinigen

Naast dat je bij het vloerkleed reinigen gratis impregnatie krijgt, zijn er nog meer voordelen te benoemen aan banklatenreinigen.com. Allereerst werken we alleen maar met echte experts op het gebied van dieptereiniging. Zo werken wij niet met externe partijen en leiden we alle reinigers intern op tot professionals. Door onze jarenlange ervaring in reiniging ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit als het aankomt op dieptereiniging. Daarnaast hoef je bij ons nooit lang te wachten om jouw vloerkleed te reinigen. Wij werken namelijk met een korte planning waardoor er altijd snel plek is. Ook hoef je na het vloerkleed reinigen nooit lang te wachten om het vloerkleed weer te kunnen gebruiken. Bij ons zijn de producten namelijk na 3 uur alweer klaar voor gebruik. Bij concurrenten dien je vaak minimaal 12 uur te wachten. Doordat wij gebruik maken van de beste producten is dit bij ons dus veel sneller. Aarzel dus niet langer en neem snel contact met ons op. Wij zijn namelijk door heel Nederland beschikbaar, bekijk hier ons complete servicegebied. Laat ook jouw vloerkleed reinigen bij banklatenreinigen.com.