πŸŽ‰ Actie:Β 30% korting op al onze diensten!Β 

Wel of niet uw bank laten impregneren?

Een bank is in veel gevallen het meest gebruikte meubelstuk in uw woonkamer, of misschien zelfs in het hele huis. Een bankstel is een plek waar iedereen samenkomt. Dit is dan ook automatisch een meubelstuk wat veel te verduren heeft. Een bank is een magneet voor vlekken. Het is daarom ook extra pijnlijk wanneer dit meubelstuk overvallen wordt met viezigheid.

Β 

Een optie om uw bank te beschermen voor viezigheid is om uw bankstel te laten impregneren. Bij impregneren wordt er een beschermlaag aangebracht aan uw bankstel. Hierdoor worden vlekken afgestoten. Impregneren helpt ook bij het voorkomen van verkleuringen op uw bankstel. Banken gemaakt van leer en stof komen in aanraking voor impregnatie. Het impregneren van een bank is te vergelijken met het dragen van een regenjas. Door de structuur van het impregneermiddel wordt het hechten van vuil voorkomen. Dus bij het knoeien van vuil op de bank, blijft het vuil boven op het oppervlak liggen. De vlek zal hierdoor makkelijk weg te deppen zijn. Het voordeel hiervan is dat uw bank langer meegaat. Impregneren kan door professionele bedrijven uitgevoerd worden, maar het is ook een optie om het zelfstandig te doen.

Zelfstandig impregneren

Het proces van impregneren is zelfstandig mogelijk. Het is erg belangrijk om te weten dat de ondergrond helemaal droog moet zijn, wanneer u ervoor kiest om het impregneren zelf te doen. Het is daarbij ook belangrijk dat u, uw bank van tevoren al reinigt zodat het gebruikte impregneermiddel goed kan intrekken en u ook het beste effect eruit krijgt. Voor het impregneren van uw bank zal u speciale reiniging middelen in huis moeten nemen. Bij het aanschaffen van impregneer middelen is het belangrijk verschillende opties te overwegen. Laat u tijdens uw winkelbezoek aanbevelingen doen door een verkoper die hier verstand van heeft. Elk merk is natuurlijk anders. Sommige merken bieden verschillende werkingsduur aan. Dit kan verschillen van ongeveer 3 tot 12 maanden. Hoe slechter en vaak goedkoper het merk, hoe minder lang de werkingsduur zal zijn. Bij een korte werkingsduur is het logisch dat u dit proces vaker zal moeten herhalen, om uw bank een optimale bescherming laag te bieden. Het verwijderen van vervelende geuren is ook zelfstandig mogelijk. Strooi wat baking soda over de plek waar de geur vandaag komt en laat dit even intrekken. Zuig de baking soda de volgende dag op met een stofzuiger en de vervelende geur zou weg moeten zijn. Is dit nog niet het geval, of is de geur minder maar niet weg, dan moet u de stappen herhalen. Het voornaamste voordeel van het zelfstandig impregneren van uw bank, is het feit dat het kostenbesparend is.Β 

Uw bank laten impregneren

Bij banklatenreinigen wordt uw bank zorgvuldig en op een professionele manier gereinigd. Wat vaak voorkomt is dat klanten zelfstandig hebben geprobeerd om de bank te reinigen, met schoonmaakmiddelen die niet bedoeld zijn voor het reinigen van uw bank. Hierdoor ontstaan vuilheden die professioneel ook niet meer behandelbaar zijn. Daarom wordt het aangeraden om uw bank professioneel te laten impregneren. Het laten impregneren van uw bank door een professioneel bedrijf brengt ook garantie met zich mee. Een professioneel bedrijf gebruikt alleen maar de beste producten waarbij uw bank voor een langere periode beschermd is. Daarbij worden alleen maar mensen met een expertise in het vak uw kant opgestuurd om uwΒ  bant te impregneren.

Conclusie

Of u uw bank nu zelf wil impregneren, of het door een professioneel bedrijf wil laten uitvoeren, het is het belangrijkste dat uw bank regelmatig wordt geΓ―mpregneerd. Zelf impregneren heeft zo zijn voordelen, en het laten impregneren heeft zo zijn voordelen. Door het niet te doen bent u eindstand de verliezende partij en houdt u blijvende vlekken en geurtjes over die kunnen resulteren in het kopen van een nieuwe bank. Dus het wordt ten alle tijden aangeraden om ervoor te kiezen om uw bank te laten impregneren.

Bereken hieronder gratis de prijs voor het laten reinigen van uw bank.

πŸ‘ Reinig uw matras nu met 66% korting in deze combinatie!
πŸ’¬ We versturen de prijsopgave gratis via WhatsApp naar u toe